Windows XP -tuen viimeinen vuosi alkaa


Lehdistötiedote 8.4.2013

Windows 8 tarjoaa yrityskäyttäjilleen aivan uudenlaisia mahdollisuuksia. Pk-yritykset voivat nyt hankkia Windows 8- ja Office 2013 -päivityksen alennettuun kampanjahintaan.

Microsoftin käyttöjärjestelmien kehityksessä saavutetaan vuoden päästä, huhtikuussa 2014, merkkipaalu, kun pitkään maailman suosituimman käyttöjärjestelmän paikkaa pitäneen Windows XP:n päivitykset loppuvat. XP:n uskollisten yrityskäyttäjien ei tarvitse kuitenkaan huolestua arvokkaiden tietojensa kohtalosta, sillä Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, Windows 8, pystyy tekemään kaiken sen mitä Windows XP ja paljon enemmän.

Windows 8 on osoitus kehityksestä, jota kymmenen vuoden aikana teknologian saralla on tapahtunut. Uusi käyttöjärjestelmä on muun muassa tuonut mukanaan aivan uudenlaisia laitteita, CD-levyt ovat vaihtuneet SkyDriven kaltaisiin pilvitallennuspalveluihin ja tietoihin pääsee käsiksi mistä tahansa.

Päivittämistä uuteen käyttöjärjestelmään ei kannata yrityksissä siirtää vuoden päähän. Esimerkiksi seuraavat asiat kannustavat pohtimaan päivitystä huomattavasti aikaisemmin:

  • Millaista tukea tarvitset työsovelluksiisi? Windows XP:n markkinoilta poistumisen lähestyessä myös sille suunniteltujen sovellusten tuki vähenee ja niiden ylläpidosta tulee koko ajan kalliimpaa.
  • Millaisia laitteita työntekijäsi kaipaavat ollakseen menestyksekkäitä? Alati uudistuvan Windows 8 -laitekannan avulla pystyt vastaamaan työntekijöidesi tarpeisiin ja tarjoamaan heille mieluisen tavan työskennellä.
  • Miten hallinnoit yritysverkossasi olevia laitteita? Erityisesti yrityksissä koetaan tarvetta pysyä teknologian kehityksen kärjessä, sillä niillä on yhä suuremmat tarpeet suojella tietojaan ja hallita paremmin laitekantaansa, unohtamatta yhteensopivuutta ja tietoturvaa.

Tutustu Windows 8:n yrityksille tarjoamiin mahdollisuuksiin. Windows XP:tä käyttäville pk-yrityksille on tarjolla 15 %:n Windows 8 ja Office 2013 Standard -päivitystarjous kesäkuuhun asti. Tarjouksen saa myös omalta Microsoft-jälleenmyyjältä.

Lisätietoja:

Tom Toivonen, Windows-liiketoimintajohtaja, Microsoft Oy, p. 050 342 9998, tom.toivonen@microsoft.com

 

Microsoft
Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoftin palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on yhdessä yli 3000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. Maailmanlaajuisesti Microsoftilla on noin 94 000 työntekijää yhteensä 112 maassa. Heinäkuussa 2012 päättyneenä tilivuonna Microsoftin liikevaihto oli 73,72 miljardia US dollaria
.

Comments (0)

Skip to main content