Microsoftilta uusi Office kotikäyttäjille – pilvipohjainen Office 365 Home Premium


Uusi palvelu toimii synkronoidusti laitteiden välillä helpottaen kiireisten ihmisten arkea

Lehdistötiedote 29.1.2013 klo 16

Office 365 Home Premium, Microsoftin suositun Officen-tuoteperheen uudistettu versio, on tänään tullut saataville palveluna kuluttajille ympäri maailman. Office 365 Home Premiumin uudet ominaisuudet on kehitetty auttamaan erityisesti työn ja vapaa-ajan kiireiden kanssa painivia ihmisiä. Tilaajat saavat palvelun pilvipohjaisena, jolloin he vapautuvat paikan ja laitteiden asettamista rajoitteista; Officea voi käyttää missä tahansa jopa viidellä eri laitteella. Sovellusten lisäksi sen mukana tulee 20 GB lisää SkyDrive-tallennustilaa ja 60 minuuttia veloituksetonta Skype-puheaikaa kuukaudessa. Office Home Premium 365 -palvelu on käytettävissä niin PC- kuin ja Mac-tietokoneilla. Sen vuosihinta on 99 EUR.

”Kyseessä ei ole vain Officen uusi versio, vaan Officen uudistaminen pilvipalveluksi. Office 365 Home Premiumin pilvipohjaisuus ja sosiaalisuus tuotavat tuttujen ja pidettyjen sovellusten käyttöön aivan uusia mahdollisuuksia. Office toimii arjen apurina siellä missä sitä tarvitaan”, liiketoimintajohtaja Jukka Veräväinen Microsoftilta kuvailee julkistusta.

”Ihmisten ajankäyttö on pirstaloitunut, ja siksi monet kokevat vaikeaksi ehtiä tehdä kaiken sen mitä haluaisivat”, toteaa Väestöliiton tutkija Anneli Miettinen. ”Usein ratkaisu voisi löytyä päivittäisten rutiinien uudelleenmiettimisestä. Teknologia voi olla tehokas apuväline arjen kiireiden järjestelemisessä.”

Microsoft julkaisi tänään yhdessä Office 365 Home Premiumin kanssa myös korkeakouluopiskelijoille ja opettajille suunnatun Office 365 University -palvelun, jonka neljän vuoden tilaushinta on 79 EUR. Näiden lisäksi perinteiset Office-pakettituotteet päivittyvät seuraavasti: Office Home and Student 2013, Office Home and Business 2013 ja Office Professional 2013. Office 365 yrityskäyttäjille julkaistaan 27.2.2013.

Office ja Michael Monroe aina ajan tasalla

Totuttu kolmen vuoden päivityssykli korvautuu pilvipohjaisuuden myötä tiheämmin julkaistavilla uudistuksilla, jotka pilvipalvelun tilaajat saavat automaattisesti. Esimerkiksi uudet sovellukset ja versiot tulevat tilaajien käyttöön välittömästi.

”Tämä on suuri askel eteenpäin. Ihmisten tarpeet muuttuvat nopeasti, ja Office 365 Home Premium muuttuu niiden mukana”, Veräväinen kertoo.

Microsoft haastoi nopeatahtista taiteilijaelämää jo vuosikymmeniä viettäneen Michael Monroen kokeilemaan Officea. ”Minä ja tietotekniikka emme tunnetusti sovi hyvin yhteen, mutta pakko myöntää, että omat tekemiset saa vähän paremmin hallintaan, kun toimisto on aina mukana siellä missä sitä tarvitsen”, Monroe kommentoi.

Office 365 Home Premium

Office 365 Home Premium mahdollistaa uusia tapoja saada asiat tehdyksi ja ideat jaetuksi:

  • Se siirtyy alustalta toiselle. Office 365 Home Premiumia voi ohjata kosketuksella, kynällä tai näppäimistöllä, Windows- tai Mac-tietokoneilla. Office Web Appsien kautta Office-tiedostoja voi luoda, lukea, muokata ja jakaa yleisimmillä laitteilla.
  • Se on pilvipohjainen. Office 365 Home Premium on pilvipalvelu, joten käyttäjäkohtaiset tiedostot ja henkilökohtaiset asetukset kulkevat mukana laitteelta toiselle ja ovat vain kirjautumisen päässä.
  • Se tuo uusia ominaisuuksia. Office 365 Home Premiumin uudet ominaisuudet tehostavat yhteydenpitoa ja tuottavuutta. Niitä ovat esimerkiksi yhteystiedot eri lähteistä – myös sosiaalisesta mediasta – yhteen keräävä henkilökortti, asiakirjat tableteilla luettavaksi optimoiva lukutila, töiden jatkamisen samasta pisteestä mihin jäit – myös laitteelta toiseen siirryttäessä – mahdollistava viimeinen sijainti -toiminto, PDF-tiedostojen tietoja Office-asiakirjoihin tuova PDF-takaisinmuunto-toiminto, esitysten hallintakeskuksena toimiva esittäjänäkymä ja turhaa tiedonsyöttämistä karsiva pikatäydennys.

Office 365 Home Premium on saatavissa 162 eri markkina-alueella ja 21 kielellä ja vuositilaus kattaa seuraavat:

  • Kaikki Office-sovellukset: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher ja Access.
  • Lisenssin koko perheelle. Officen voi asentaa yhteensä viidelle Windows- tai Mac-tietokoneelle, Office on Demand on saatavissa millä tahansa Internet-yhteydellä varustetulla PC:llä.
  • 20 GB lisää SkyDrive-pilvitallennustilaa – kolme kertaa niin paljon kuin veloituksettomassa SkyDrive-tilissä.
  • 60 veloituksetonta Skype-minuuttia joka kuukausi – käytettävissä puheluihin matkapuhelin- ja lankaliittymiin sekä PC:ihin ympäri maailman.
  • Kaikki tulevat päivitykset – käytössäsi on aina viimeisin aikaa säästävä teknologia.

Testaa uudistunutta Officea – lataa 30 päivän kokeiluversio osoitteesta www.office.com

Lisätietoja:

www.office.com

Jukka Veräväinen, liiketoimintajohtaja – tuottavuusratkaisut
puh 050 364 8312
sähköposti jukkav@microsoft.com

Anneli Miettinen, tutkija, Väestöliitto
puh 09 2280 5121
sähköposti anneli.miettinen@vaestoliitto.fi

Kuvia ja lisätietoja Microsoft News Centeristä http://www.microsoft.com/news.

Microsoft
Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoftin palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on yhdessä yli 3000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. Maailmanlaajuisesti Microsoftilla on noin 94 000 työntekijää yhteensä 112 maassa. Heinäkuussa 2012 päättyneenä tilivuonna Microsoftin liikevaihto oli 73,72 miljardia US dollaria.

Comments (0)

Skip to main content