Skyer over Bergen


Bergen er en by som ikke er fremmed for skyer, men denne gangen er det ikke plagsomme regn skyer, men kule finvær skyer for en bedre IT hverdag.

Varslet viser finvær skyer 19. mai fra 9:00 (registrering og frokost fra 8:30) frem til 15:30. med sky senteret fokusert rundt "Vil Vite" senteret og Lumagate sitt seminar "Det er langt fra skyfritt I Bergen!"

Microsoft Chief Security Advisor

Det hele starter med en Keynote av Chief Security Advisor hos Microsoft, Ole Tom Seierstad. Ole Tom er en av de mest erfarne Microsoft Norge ansatte, og har sett endringene til sikkerhetsbehov i det moderne datasentret og brukernes utnytelse av systemene. Han vil fokusere på hvordan tenke sikkerhet i skyen.

Lumagate sitt Bergens kontor har flere av de dyktigste personene på sine felt. Remi en erfaren Identity konsulent, Håvard en Azure ekspert med hodet i skyen, men fortsatt begge føttene fast plantet på bakken og Olav, Global product manager på Lumagate sin "Mobility and user experience" avdeling og MVP innen "Cloud and Datacenter Management". I tillegg til de "fastboende" Lumagators vil også Morten, konsulent sjef hos Lumagate, også være med.

 

 Agenda for dagen:

For utfyllende informasjon om innhold, klikk HER.

09.00: Velkommen & Introduksjon
Morten Strand, Lumagate

09.15: Keynote - Sikkerhet i skyen
OIe Tom Seierstad, Microsoft

10.30: Identitet - For fremtiden
Remi Vandemir, Lumagate

11.30: Pause & lunsj

12.30: Fra Mobile Device Management til Enterprise Mobility
Olav Tvedt, Lumagate

13.30: Det moderne datasenteret
Håvard Grøndal, Lumagate

14.30: Få det beste av begge verdener med 'Hybrid Cloud'

15.00: Avslutning og Q&A

På melding og informasjon HER

 

 

Comments (0)

Skip to main content