Er hybrid nettsky kun for de store bedriftene?


Nei, mener vi. I dag trenger du ikke være stor for å ha en nødløsning klar om man skulle trenge det. Med hybride skyløsninger er det lett for bedrifter av alle størrelser å flytte systemene sine fra serverne på bakrommet til skyen, litt etter litt.

Med andre ord: du trenger ikke gjøre alt på en gang. Du kan flytte til skyen i ditt eget tempo, og du kan flytte de løsningene du selv ønsker.

For veldig mange bedrifter er det ikke et konstant behov for datakraft. Det kan skje så sjelden som et par ganger i året at trafikken på det lokale datarommet når ekstreme høyder. Utover dette opererer det med kanskje 10-20 prosent kapasitet.

Dette er et klassisk eksempel på når en hybrid nettsky kan være beste løsning. Du kan ha noe av IT-systemene lokalt, noe hos en tjenesteleverandør og noe i skyen. Og du kan ta hver og en i bruk akkurat når du trenger det.

Hybride skyløsninger blir mer og mer populært. Både store og små selskaper ser nå fordelen av å kunne benytte de tjenestene man trenger, når man trenger dem – og kun da.

Som bedrift vil du oppnå både reduser nedetid, økt sikkerhet og bedre tilgjengelighet, uten at kostnadene går i været.

I tillegg gir det å migrere til skyløsninger via en hybrid nettsky en god mulighet til å gjøre om på eldre systemer, og oppgradere dem til mer moderne standarder.

 

Vil du vite mer om Microsoft Azure og Hybrid Cloud? Da kan du se her:

 Webinar: Azure for nybegynnere

Få en rask innføring i hva skyen kan gjøre for din bedrift.

 

 Artikkel: Hybrid sky og arktiektur

Finn ut hvilken arkitektur som passer best for ulike hybride scenario

 

 Webinar: 5 hybride scenarioer

Meld deg på gratis “5 hybride scenarioer”-webinar 4.april

 

 

 Prøv Azure helt gratis

Prøv en hybrid nettsky gratis i 30 dager, ingen forpliktelser

Stig Rakke forteller om det moderne hybride datasenteret i dette foredraget og sier: “Skyløsninger kommer enten du vil det eller ikke. Hvordan kan du forberede deg for å følge med i utviklingen? Hva betyr "hybride datasenter" i praksis, og hvilke type løsninger kan du ta i bruk?”


Comments (0)

Skip to main content