Kom på IT Camp hos oss!


MicrosoftAzureBanner

Når man skal modernisere datasenteret og oppgradere tjenester til den nye plattformen, kan man møte på en del unike utfordringer for å sikre en sømløs overgang. Bli med på IT Camp «Microsoft Azure og Hybrid Cloud» for å lære om fordelen med å modernisere infrastrukturen. Kurset er interaktivt og «hands-on» med fokus på hvordan man migrerer til Microsoft Azure på en rask, kostnadseffektiv og sikker måte. Vi går også dypere inn i bedriftsscenarioer som lagring og automatisering.

Torsdag 3.desember 2015 - Lysaker Torg 45


Microsoft IT Camps er gratis.

Påmelding: https://aka.ms/Modernisering

IT Camp

Frokost og lunsj vil bli servert.

Husk å ta med egen pc.

Henvendelser rettes til Hanne Wulff -  hawulf@microsoft.com

Vi sees!

Comments (0)

Skip to main content