Modern Workplace Summit 2015


Modern Workplace Summit arrangeres 8.-9. september på Thon Hotel Oslo Airport. Denne dagen handler rett og slett om å bli bedre kjent med "den moderne arbeidsplassen". Hvordan tar man i bruk, og utnytter potensialet i, verktøy som Skype for Business, Office 365 og Windows 10. Det handler om effektivitet og profitt, og hvordan man kan jobbe smartere - uavhengig av enhet og lokasjon.

Som foredragsholdere er det både spekket med MVP'er og eksperter mange av dere kjenner fra før; MVP Johan Arwidmark, MVP Ståle Hansen, MVP Knut Relbe-Moe, MVP Olav Tvedt og MVp Mikael Nystrøm, i tillegg til profilerte foredragsholdere fra hele verden.

Dette er i hovedsak tekniske sesjoner, beregnet på dere, men det er også en egen sesjon for CxO'er som omhandler Business Productivity.

Dersom du ikke allerede har gjort det så anbefaler vi at du tar en titt på nettsiden til Modern Workplace Summit

Kanskje er dette et arrangement for deg eller noen andre du kjenner?


Comments (0)

Skip to main content