Sesjoner fra NIC 2015 – Ståle Hansen


Mine sesjoner på NIC 2015

The Skype, Hybrid and Skype for Business session

I denne sesjonen går jeg gjennom hva som er nytt i Skype for Business, hvordan Skype integrasjonen fungere og hva som ligger i roadmap av tjenester. Om du vil vite enda mer om Skype for Business, sjekk ut opptak Microsoft UC User Group Norway (MUCUGN) som diskuterer samme tema, samt artikkel på inspirasjonsbloggen til Microsoft

A practical approach to the Lync Call Quality Methodology

Denne sesjonen tar for seg hvordan man proaktivt kan finne utfordringer i Lync miljøet. Målet er å jobbe seg fra innsiden og ut, løs ytelsesproblemer på serveren før du ser på kommunikasjonen til serveren før du ser på brukerens utstyr. Sesjonen er en kom i gang sesjon, anbefaler å ta en titt på Microsoft sin sesjon om dette på TechEd også

Using Lync like a LyncPro Live!

Det er mange muligheter rundt Lync klienten, denne sesjonen ser på hva man kan gjøre mer med script, tilpasninger laget av Lync miljøet og tredjepart. Les mer om hvordan bruke Lync som en LyncPRO på bloggen min

Comments (0)

Skip to main content