Sesjoner fra NIC 2015 – Alexander og Olav


Fjerde sesong av hit serien «NIC – The Nordic Infrastructure Conference» er over for denne gang.
Med et fascinerende og solid galleri av speakere, med gamle travere som Olav og unge talenter som Alexander er det ikke rart at HBO føler at de her har en direkte og meget farlig konkurrent til «Game Of Thrones».


Den spennende episoden «Optimizing Surface deployment and connected standby” var helt klart en av sesongen høydepunkter, hvor vi fikk innblikk i noen av de komplekse, men dog så geniale og enkle funksjoner på den eminente Surface Pro 3.

Intrigene står i kø når både store og små kongedømmer skal ta i bruk den uovertrufne kraften som befinner seg i Surface Pro 3, og episoden avslører alt som skal til for å effektiv rulle ut slike enheter til alle kongedømmes undersåtter.

Link til slide deck finner du her

Kaos og uorden truet i kjølvannet, men heldigvis kom episoden «Control and manage you cloud clients» hvor det blir tatt et endelig oppgjør for å sørge for ro og orden blant jungelen av enheter som brukes.
Både i skyen og på on-premises løsninger. Helter som MDM løsningen vmWare Airwatch, Azure Active Directory Device Registration og den kommende stjernen OneGet, demonstrer hvordan kaos og uorden temmes.


Link til slide deck finner du her

Spenningen frem til neste sesong blir nervepirrende, men du kan kose deg med å se reprise av alle episodene helt gratis på NIC sine egne nettsider
Mer inngående opplæring på utrulling av Surface Pro 3 finner du på «Microsoft Virtual Academy», og en hurtig forklaring kan du lese på bloggen til Alexander.

Windows 8.1 og BYOD finner du hos «Microsoft Virtual Academy».

Mye godt "behinde the scenes" og previews materiale til neste sesong vil dukke opp på våre blogger 😉

Hilsen Olav

Olav Tvedt Alexander Solaat Rødland
Blog: http://olavtvedt.blogspot.com      http://solaat.no
Twitter: olavtvwitt alexsolaat

 


Comments (0)

Skip to main content