Nedtelling til NIC 4th Edition


Fjerde utgave av Nordic Infrastructure Conference nærmer seg med stormskritt, nå er det drøye 3 uker igjen til det braker løs i Oslo Spektrum.

Visste du at du enkelt kan sjekke hvor lenge det er til en angitt dato ved hjelp av PowerShell? New-TimeSpan –End ‘11.02.2015 08:00’ viser hvor lenge det er til NIC åpner dørene:

image

Klarer du å finne ut hvor mange dager (eller millIsekunder) det er til julaften i år?

 

Hva kan jeg forvente på NIC?

Enten du har deltatt tidligere eller ikke har du mye å glede deg til. En rekke kjente og anerkjente speakere vil gi deg et dypdykk i teknologier du jobber med i tillegg til nye teknologier og produker som kommer slik som Windows 10.

Blant mye annet skjer det mange spennende ting rundt PowerShell i 2015: En ny versjon av PowerShell (5.0) lanseres samtidig som ny versjon av klient og server operatingsystemer, i tillegg en rekke nyheter som OneGet  og store forbedringer til Desired State Configuration. Du kan lære mer om dette i PowerShell-sesjonene på NIC som du finner en oversikt over her.

Konferansen dreier seg ikke bare om de tekniske foredragene, muligheten til å snakke med foredragsholdere og bransjekollegaer er faktorer som gjør dette til en unik arena for å tilegne seg kompetanse og diskutere faglige temaer.

 

Kvelden før NIC lader Microsoft Technology User Group opp med gratis foredrag med Microsoft MVP David O'Brien som kommer helt fra Australia. Tittelen på foredraget er Manage Microsoft System Center 2012 R2 Configuration Manager with Windows PowerShell, mer info og påmelding finner du her.

Om du benytter rabattkoden NICMMVC får du 900 kr avslag på billetten til konferansen:

Lang banner

Comments (0)

Skip to main content