MVP global summit: " how it is to be an MVP".


Den årlige samlingen av MVPer verden over ble fant sted 3-6 november på Microsoft Campus i Redmond og dette er hva du som ITpro har i vente

 

Da over 1800 MVPer møttes under den globale samlingen 3-6 november er det en sosial begivenhet med teknologi i fokus for de privilegerte i blått. For undertegnede og reisefølget har skytjenester og mobilitet vært sentrale punkt.

 Reisen begynte tidlig fredag morgen, 31. oktober hvor jeg møtte MVP Olav Tvedt i sikkerhetskøen på Flesland. Turen var planlagt og min selvskrevne mentor og jeg var klar til avreise. Med et pitstop i Amsterdam plukket vi med oss vårt tredje medlem, MVP Morgan Simonsen. En trio som representerer hver sitt ytterpunkt i kjerneområdene til Microsoft - Windows, skytjenester og Surface. Som en kuriositet ble turens første dager sterkt preget av Microsofts seneste og nærmest anonyme lansering av "Band".

 Selv om MVP samlingen er teknologisk rettet mot noen av verdens fremste eksperter innen sine respektive områder, er det også en sosial arena på flere plan. Det tilbyr en sosial setting MVPene i mellom, men samlingen gir også muligheten for Microsofts produktgrupper en arene for kunnskapsutveksling og lytte til tilbakemeldinger fra bransjens egne mennesker og deres erfaringer med Microsoft produkter. Hva fungerer bra, hva bør endres og hva mangler.

 

Vi ble gjenmøtt av "Clippy", en av de mange funksjonene Microsoft har fjernet for å videreutvikle i annen form

Første dag var jakten i gang og vi besøkte den lokale Microsoft butikken. I gangen noen meter før vi kom frem møtte vi en kunde som spurte om vi var ute etter "Band?" før han fortalte at de ikke hadde flere på lager. Morgan, Olav og meg gikk inn for å spørre om de hadde i noen av nabobutikkene og betjeningen gikk bak for å ringe - og der kom FedEx med 30 stykker inn døren. Køen stod med ett hele veien til Apple-butikken. De skjønte ingenting…

 

Olav Tvedt (t.v.) og Morgan Simonsen (t.h.) poserer stolt til fotografen etter å ramlet fremst i køen av de etterspurte "Band".


Ved siden av de faglige sesjonene, var bekjentskapet idé og tankeutveksling med de forskjellige fagpersonene en sentral del av arrangementet. Kontakter på tvers av landegrenser, ***- og spesialiseringsområder er en essensiell del av samlingen. Mange IT- konferanser betyr erfaringsutveksling og kompetansedeling.

MVP samlingen er en blanding av disse, den sosiale biten, og en ekstra faktor hvor helt ny teknologi og nye løsninger presenteres. Det er egentlig svært lite av dette som kan deles med dere i dette blogginnlegget, men noen av detaljene vil bli presentert i januar, mens noe vil være tilgjengelig under NIC - Nordens største IT-konferanse i midten av februar hvor både Olav, Morgan og undertegnede vil presentere nytt materiell for publikum. Alt innen kategoriene som er brennaktuell for deg som bedriftsleder, beslutningstager og ikke minst ITpro.

 

Vi anbefaler alle IT Proer å benytte TechNet siden for opplæringsressurser:

 


 

Ønsker dere alle en riktig god jul !

 

 

 

 


Comments (0)

Skip to main content