Takk Bergen og Trondheim!


På vegne av Microsoft Technology User Group så ønsker jeg å takke alle som deltok på foredragene våre i Bergen og Trondheim!

MTUG har ved hjelp av sine gratis seminarer, workshops og foredrag vært med på å heve kompetansen til 2.500 IT Pro-deltagere i Norge siden oppstarten i 2010. Samt at vi jobber med å bygge og vedlikeholde et sterkt IT Pro community i Norge.

Om du har lyst til å engasjere deg i MTUG i den byen du bor i, så send en kjapp mail til: styremedlemmer.oslo@mtug.no

Vi hadde noen heftige dager med dypdykk om alt fra «The Power of Self Service in System Center» til «Håndter ditt datasenter med bruk av Windows PowerShell», «Microsoft Intune med System Center 2012 R2 Configuration Manager», «Automatiser System Center Deployment med PowerShell Deployment Toolkit» og «Pass the Hash» om IT-sikkerhet. I tillegg hadde vi noen high level-foredrag om Cloud Economics og Delve.

Vi hadde det utrolig gøy sammen med dere i Bergen og vi håper å se dere snart igjen! Vi vil gratulere alle vinnerne av goody-bags og vinneren av NIC-billetten til 9.000,- kroner!

Etter en lang dag i Bergen så fikk vi tid til å kjøpe med oss noen av de legendariske karamell-bollene til Baker Brun som de kun selger på utvalgte bakerier i Bergen av en eller annen grunn. Funker godt som ventemat på flyplassen 🙂

I Trondheim fikk vi følge av tegnspråk tolker som støttet våre venner som deltok på seminaret vårt. Vi er veldig stolt over at vi har muligheten til å nå ut til så mange grupper som har interesse av å delta i IT Pro community i Norge.

Vi hadde det utrolig gøy sammen med dere i Trondheim og vi håper å se dere snart igjen! Vi vil gratulere alle vinnerne av goody-bags og vinneren av NIC-billetten til 9.000,- kroner!

Vi (Rune Normann Hamre, Justine Javelosa, Fredrik Kristian Knalstad, Tommy Finsen, Christian Føsund, Thomas Gudmundsen, Eirik Holgersen og Marie Kristin Johansen) takker for oss for denne gang. Dere har vært et fantastisk publikum! Presentasjonene finner dere her: http://1drv.ms/1pU3bn8

Håper vi ses igjen snart! 🙂

Om du vil lære mer mens du venter på neste event, så ta en titt på www.mva.ms

MICROSOFT VIRTUAL ACADEMY - ditt eget IT-bibliotek.

 


Comments (0)

Skip to main content