MTUG kommer til Bergen og Trondheim 26. og 27. november!Microsoft Technology User Group (MTUG) og Microsoft inviterer til gratis heldagsseminar hvor du vil få informasjon om siste nytt, tips og triks fra System Center 2012 R2, Powershell, Microsoft Azure og Windows Sikkerhet.

26.november, onsdag – Universitetet i Bergen

27.november, torsdag – NTNU, Trondheim

Fredrik Knalstad skal fortelle oss om hvordan effektivisere driften ved bruk av Service Manager og IT Process Automation. Tommy Finsen skal holde Pass the Hash foredraget sitt som han har holdt for Forsvaret, Avinor m.fl. Om Windows sikkerhet er noe for deg, så vil du ikke gå glipp av dette foredraget. Thomas Gudmundsen kommer også å viser oss med en demo basert presentasjon hvordan du enkelt kan håndtere Bring Your Own Device (BYOD) for enheter som bruker Windows, Windows RT, Mac, Windows Phone, Apple iOS og Android fra ett konsoll ved hjelp av SCCM og InTune. Dette er bare noen av tingene dere får høre om fra noen av beste innenfor sine felt i IT bransjen i Norge.

Vi inviterer alle IT Professionelle, Utviklere og studenter til heldagsseminar!

26.november- Universitetet i Bergen, Stort Auditorium ved Lauritz Meltzers hus
Fosswinckels gate 6

27.november – NTNU, Realfagbygget Rom 9

Agenda:

08:45 – 09:00 Velkommen
09:00 – 09:50 The Power of Self Service in System Center
10:00 – 11:30 Pass the Hash
11:30 – 12:00 Lunsj
12:00 – 12:50 Cloud Economics
13:00 – 13:50 Håndter ditt datasenter med bruk av Windows PowerShell
14:00 – 14:50 Windows Intune med System Center 2012 R2 Configuration Manager
15:00 – 15:50 Automatiser System Center Deployment med PowerShell Deployment Toolkit

Bli med å snakke om IT og Fremtiden! Vi ser frem til din deltakelse.

Vi serverer kaffe, lunsj og snacks.

Påmelding for Bergen: Her

Påmelding for Trondheim: Her


Comments (0)

Skip to main content