OSLO gjør seg klar til NIC 4th Edition


 

 

Det er ikke ofte vi finner konferanser i internasjonal klasse innenfor landegrensene, men når NIC nå går av stabelen for fjerde gang er det nord-Europas definitive begivenhet for ITproer vi har i vente.

Siden Nordic Infrastructure Conference (NIC) ble arrangert for første gang i 2012 som et stort arrangement i internasjonal målestokk, har konferansen vokst i både innhold og publikumsmasse. Når NIC arrangeres for fjerde år på rad er det med ett av Europas største og mest tekniske konferanser vi har i vente.

For deltakere som er kjent med tidligere utgaver av konferansen vil NIC 4th Edition være ganske likt som tidligere år. Dette er en sosial konferanse som er rettet mot teknikere og IT-eksperter. ITproer om du vil. Det vil også si at det faglige nivået er høyt på alle sesjonene, og i år som tidligere vil det være foredragsholdere i verdensklassen. Konferansen er praktisk rettet med real-life scenarioer som både ledere, IT-ansatte og sluttbrukere kan kjenne seg igjen i.

NIC er kjent for å holde et høyt nivå på samtlige foredrag og faglige sesjoner som inkluderer i hovedsak Microsoft-teknologi og de mest brukte tredjepartsverktøyene rundt dette økosystemet, noe som treffer et stort marked i Norge så vel som våre naboland. Konferansen retter seg mot ITproer fra hele Norden, Tyskland og Benelux-landene og til det Andy Malone omtalte som "IT-bransjens svar på Oscar utdelingen"

Skal vi tro arrangøren selv, finnes det ikke noen lignende konferanser innenfor sitt slag i hele Nord-Europa, og det er kun TechEd som kan sammenlignes.

Mer enn bare en konferanse

En av de nye elementene i NIC 4th Edition er en tillagt pre-konferansedag.

Pre-konferansen vil være en mer intim og dialogrettet dag hvor vi går igjennom dagsaktuell teknologi. Denne dagen vil være åpen for rundt 150 personer som en teknisk for-konferanse for ITproere og vil ha et teknisk nivå som er noe lavere på resten av konferansen, men som til gjengjeld dekker et bredere fagområde.

Dette er noe vi ser på som et svært attraktivt og unikt tilbud hvor du kommer tettere innpå speakerne enn du ellers vil gjøre på NIC

Speakere i verdensklasse

Vi kan ikke gi så mange navn enda ettersom vi enda er litt tidlig i planleggingen og konferansen blir holdt en måned senere på året. Vi kommer trolig til å se mer av de 15-20 beste speakere fra årets konferanse, men da med nytt tema og innhold. Vi har hatt en løpende dialog med dem og samtlige har sagt seg villig. At samtlige forespurte foredragsholdere ønsker å komme tilbake til oss er også noe som bekrefter NIC som en profesjonell konferanse i verdensklasse.

Likevel kan vi avsløre at personer som Sami Laiho Windows Expert IT-pro MVP, Paula Januszkiewicz Enterprise security MVP og John Craddock en av bransjens ledende innen sikkerhet og infrastruktur, kommer til NIC 2015.

 

For ytterligere informasjon om konferansen og billetter finner dere dette på følgende artikler og sider

 

Se et innblikk på fjorårets NIC

 

Comments (0)

Skip to main content