Norwegian Lync Day @ the Qube – mer om nettverk og kjernefunksjonalitet


 

Norwegian Lync Day arrangeres på Gardermoen 14. oktober. Dette er et arrangement av Lync miljøet for alle som ønsker å lære mer om Lync. Vi håper å få samlet IT-PRO miljøet så vel som de som ønsker å vite hvor man plassererer løsningen og hvordan man lykkes med teknologien.

 

Lync Day har 8 sesjoner fordelt over to spor som er på nivå 300-400. Disse sesjonene presenteres av TechEd, Lync Conf speakers og hele 6 Lync MVP’er tar turen oppover. MTUG og MVP har egne stands og du har muligheten til å stille de spørsmål og de kan tegne og forklare på whiteboard. I tillegg til dette vil det være enn 30 utstillere og egne sesjoner som viser mer av økosystemet rundt Lync og hvordan får Return of Investment etter at løsningen er implementert.

 

The UC Architects kommer og gjør en live recording du har mulighet til å være med på. Hele 5 medlemmer kommer inkludert flere Exchange MVP’er. Hadde du ikke muligheten til å delta på Lync Conference i februar eller TechEd North America så er dette arrangementet for deg. Det er også en god oppvarming for de som skal delta på TechEd i Barcelona.

 

Vi håper å se deg 14. oktober og har du mulighet til å bli utover ettermiddagen, blir  god drikke og mulighet til å dele erfaringer med utstillerne og Lync miljøet.

 

Følg LyncDay på twitter: https://twitter.com/lyncday

Comments (0)

Skip to main content