The Cloud OS Launch Day


 

Vi deler her presentasjonene fra “The Cloud OS Launch Day” 29. oktober.

 

image

 

 

29. oktober hadde vi en fantastisk lansering av våre nye releaser av CoreIO-produktene i “The Cloud OS Launch Day”. Seminaret som var holdt på den gamle fine kinoen Gimle Kino i hertet av Oslo gav publikum en resa gjennom det nye potentialet med produktene, teknisk demo og ny funksjonallitet med Windows Server 2012 Release 2, System Center 2012 Release 2 og Windows Azure IaaS, som samlet blir vår Hybrid Cloud løsning, «The Cloud OS». Vi fikk mange gode tilbakameldinger fra kunder og partnere, og vi ser at dette som et stort skritt fremmåt i den nye era av Hybrid Cloud-teknologi som nå slår markedet for fullt. Vi håper og tror at mange kontakter oss og ser nermere på dette nå, R2 kommer forendre måten at se på IT og infrastruktur!

Ta del av våre fire gjest-talares presentasjoner og fine bilder fra seminaret  her

 

Clara Landvall, produktsjef Windows Server, System Center & Windows Intune på Microsoft Norge AS


Comments (1)

  1. Anonymous says:

    tack så mycket för detta jobb det är fint

Skip to main content