NIC2013 – Programlisten er ute!


Nå er programmet lansert, så det ikke skal være noen tvil om at vi mener alvor!

Klikk for å se programmet
Sikre deg billett i dag

Key Note
Jeffrey Snover åpner konferansen med å sette ting i perspektiv:

Modernizing Windows Server / Modernizing Ourselvelves
Louis Pasteur taught us that “Chance favors a prepared mind”. This goal of this session is to help you understand how to think about the changes in the industry and Windows Server so that you can manage the flood of information and concepts and help you succeed. Windows Server 2012 is a transformational release. While there are dramatic changes in networking, storage, virtualization, and management, the most significant change is how Windows Server views itself and its mission. Windows Server is now a CloudOS. This session discusses how that change occurred, what it actually means for Windows Server 2012 and for future versions and what you should be doing about them.

InfrastructureBeer

Speakere og deltagere samles til InfrastructureBeer onsdag 23. januar kl 19:00
Følg med, vi annonserer sted etter hvert.

 

Uten mat og drikke...

 

Restaurantstandene i Expo-området holder åpent fra kl 10-18 begge dager. The Flying Culinary Circus leverer variert mat av høy kvalitet, og du velger selv hvor - og når du vil spise.

 

NIC Party - Katzenjammer kommer!

 

Ingen konferanse med respekt for seg selv eller sine deltagere blir komplett uten et realt party! Etter sesjonene på torsdag kan du glede deg til konsert med Katzenjammer før festen fortsetter ut i de små nattetimer.

Sikre deg billett til NIC 2013 i dag!


Comments (0)

Skip to main content