Windows Azure Services kommer til Windows Server


Om du er en hoster eller en generell "service provider", så bør du få øynene opp for "Windows Azure Services for Windows Server" som ble annonsert under årets partnerkonferanse i Toronto.

Generell informasjon om "Windows Azure Services for Windows Server": http://www.microsoft.com/hosting/en/us/services.aspx

Videre så har jeg begynt på en artikkelserie (engelsk) som dere kan følge på bloggen min: http://kristiannese.blogspot.no/2012/07/introducing-windows-azure-services-for.html

I del 1 av denne så fokuserer vi på å introdusere det nye prosjektet, samt en beskrivelse av System Center 2012 SP1 - Service Provider Foundation som er en kjernekomponent i arkitekturen.

Kort oppsummert: Om du ønsker å tilby samme brukeropplevelsen til dine kunder som du finner i den nye Windows Azure-portalen, så er dette løsningen for deg.

Dette vil inkludere mulighet for å tilby IaaS, Web sites, og databaser ved å benytte ressurser som er i dine egne datasentre.

Om du allerede har en selvbetjeningsportal som tilbyr noe tilsvarende, så kan denne også integreres med løsningen, eller eventuelt bare benytte seg av SPF som gir tilgang til din System Center 2012 - Virtual Machine Manager server (Microsoft sitt verktøy for administrasjon og konfigurasjon av private cloud), slik at kundene deres kan konsumere fra et allerede klargjort rammeverk.

 

 


Comments (0)

Skip to main content