Ny bidragsyter: Jon Løken, Microsoft Norge


JonlokenNavn: Jon Løken

Jobber hos: Microsoft Norge AS

Tittel: Architect

Technet profil: http://social.technet.microsoft.com/profile/jon%20l%C3%B8ken/

Team blogg: http://blogs.msdn.com/b/mcsnoiwb/

Jon Løken jobber som arkitekt innen produktivitetsløsninger for Microsoft Consulting Services (MCS). Han har stort fokus på SharePoint med tilhørende tjenester og produkter. Jon har tidligere erfaringer som konsulent hos partnere og har flere sertifiseringer. I tillegg til over 10 års erfaring med SharePoint er han også fagleder for produktivitetsteamet i MCS.

1. Hva er ditt kjerneområde?

Arkitektur med SharePoint som viktig kjerne.

2. Hva er den største nyheten innenfor ditt fagfelt?

I år er det Wave15 med neste versjon av SharePoint, Office, osv

3. Hvor lenge har du jobbet i Microsoft?

Jeg har jobbet i Microsoft siden september 2005

4. Hva tror du om de neste 5 årene innen IT?

De neste 5 årene vil vi se store endringer i hvordan vi benytter og kontrollerer IT. Vi vil se en blanding og sammensmelting av informasjon, mobile enheter, skytjenester og soiale nettverk. Det vil skape muligheter vi ikke ser i dag. For brukerne vil de bety enklere og mer intuitiv bruk, for IT betyr det mer kompleksitet på undersiden. Det kommer til å bli gøy 🙂


Comments (0)

Skip to main content