Ny bidragsyter: Jan Ketil Tosbakken, Microsoft Norge


Navn: Jan Ketil Tosbakken

Jobber hos: Microsoft Norge AS

Tittel: Technical Solutions Professional – Client

TechNet profil: http://social.technet.microsoft.com/profile/jan%20ketil%20tosbakken/

Personlig blogg: http://blogs.technet.com/b/janketil/

Følg meg på Twitter: https://twitter.com/#!/janke75

Jan Ketil jobber som teknisk løsningsrådgiver for Windows klient i Microsoft. I tillegg til å ha stor fokus på Windows 8 jobber han også med produkter som Configuration Manager og Microsoft Desktop Optimization Pack. Han har tidligere jobbet som konsulent både hos partner og Microsoft Consulting Services. Han har også flere sertifiseringer på klient og klientadministrasjon som (MCITP) Microsoft Certified IT Professional, Enterprise Support Technician (Windows Vista) og (MCITP) Enterprise Desktop Adminstrator Windows 7

 

Vi avslutter med å stille Jan Ketil 4 Spørsmål:

1. Hva er ditt kjerneområde?

Mitt kjerneområde er Klient (Windows og MDOP)

2. Hva er den største nyheten innenfor ditt fagfelt?

Den størte nyheten innenfor mitt fagfelt i år er så klart Windows 8

3. Hvor lenge har du vært Microsoft?

Jeg har jobbet i Microsoft siden januar 2011

4. Hva tror du om de neste 5 årene innen IT?

De neste 5 årene tror jeg vi vil se at trender som “Bring Your Own Device” og “Consumerization of IT” vil treffe Norge mer og mer. IT administratorer får nye utfordringer å forholde seg til når de får flere typer enheter å forholde seg til. I tillegg tror jeg vi vil se at flere av de tradisjonelle tjenestene innenfor drift og vedlikehold av klienter i bedrifter vil bli tilgjengelig i skyen.


Comments (0)

Skip to main content