Ny bidragsyter: Kristian Nese


Kristian Nese's avatarFull Navn: Kristian Nese

Jobber hos: Glasspaper

Tittel: Cloud Evangelist

TechNet profil: http://social.technet.microsoft.com/profile/Kristian%20nese/

Personlig blogg: http://kristiannese.blogspot.co.uk/

Følg Kristian på Twitter: https://twitter.com/#!/kristiannese

 

Kristian livnærer seg på cloud computing og virtualisering. I tillegg til å evangelisere System Center, så tilbringer han mye tid med Windows Azure. Han er Charter Member på MCSE Private Cloud og MCITP Virtualization Administrator.

Til daglig jobber han som teknologi evangelist i Glasspaper, men har også en rolle som infrastructure ranger i Microsoft der han setter opp store komplekse løsninger basert på den aller nyeste teknologien.

Kristian er MVP i kategorien System Center Cloud and Datacenter Management og blir ofte benyttet som både skribent og foredragsholder på sine områder av Microsoft, både globalt og nasjonalt.

Han er forfatter av boken «Cloud Computing – med Virtual Machine Manager» og har vært med på flere bøker som technical reviewer.

 

 

     Vi avslutter med å stille Kristian 4 Spørsmål:  

1. Hva er ditt kjerneområde?

Infrastruktur, virtualisering og cloud computing

2. Hva er den største nyheten innenfor ditt fagfelt?

At Windows Azure klatret ned på leveransemodellen sin, som nå betyr at man kan få Infrastructure as a Service i tillegg til Platform as a Service. Ikke så overraskende, men åpner for mange nye spennnede scenarioer med å benytte Microsoft sine cloud løsninger, både private og public.

3. Hvor lenge har du vært Microsoft MVP?

I ca 1 år

4. Hva tror du om de neste 5 årene innen IT?

De neste fem årene vil være preget av konsumering av IT, forenkling og automatisering, der brukerne stadig beveger seg nærmere førersetet. Vi vil se mange nye innovative løsninger som bidrar til en forenklet hverdag samtidig som teknologi i seg selv vil være enda mer tilgjengelig, og for en billigere penge. Cloud computing vil nok prege markedet i flere år fremover, samt virtualisering vil bli en viktig faktor på alle plan for å imøtekomme dette.


Comments (0)

Skip to main content