Ny bidragsyter: Jan Egil Ring, Crayon


Jan Egil Rings avatarFull Navn: Jan Egil Ring 

Jobber hos: Crayon

Tittel: Lead Architect

TechNet profil: http://social.technet.microsoft.com/profile/jan%20egil%20ring/

Personlig blogg: http://blog.powershell.no/

Følg Jan Egil på Twitter: https://twitter.com/#!/janegilring

Jan Egil jobber primært med Microsoft server-produkter og har en stor lidenskap for Windows PowerShell. Han er i tillegg til å være konsulent, en Microsoft Certified Trainer. Av sertifiseringer har Jan Egil opparbeidet seg en god merrittliste, som blant annet MCITP: Enterprise Administrator  og MCITP: Enterprise Messaging Administrator. Klikk her for å se hans MCP Virtual Business Card.

I January 2011, ble han tildelt Microsoft Most Valuable Professional utmerkelse for hans bidrag til Windows PowerShell community. Microsoft Norge har mange ganger benyttet seg av Jan Egils kompetanse til å holde foredrag på konferranser som TechDays, TechNet Live, Office 365 Bootcamp.

Microsoft Technology User Group (MTUG) ble startet for et par år siden, hvor Jan Egil var en av initiativtakerne. Jan Egil leder også MTUG Script Club som fokuserer på Windows PowerShell.

   Vi avslutter med å stille Jan Egil 4 Spørsmål:  

1. Hva er ditt kjerneområde?

Microsoft infrastruktur med fokus på tjenester rundt Windows Server og System Center.

2. Hva er den største nyheten innenfor ditt fagfelt?

Den kommende lanseringen av Windows Server 2012 er for min del den største nyheten innenfor fagfeltet jeg jobber med. I tillegg vil virtuelle nettverk og virtuelle maskiner i Windows Azure bli spennende tjenester som muliggjør hybride nettskyer.

3. Hvor lenge har du vært Microsoft MVP?

Det har jeg vært siden Januar 2011.

4. Hva tror du om de neste 5 årene innen IT?

Vi er i startgropen av en langsiktig satsning på nettskyen, noe som vil medføre endringer både i infrastruktur og prosesser i mange miljøer. Nå vil ikke alle bedrifter lage sin private nettsky, for mange er kanskje en offentlig nettsky en bedre løsning, men å ha mange av elementene i nettskyen som for eksempel ITIL og automatisering som et mål-bilde tror jeg er en bra ting for de fleste.


Comments (0)

Skip to main content