Från betafronten, mycket nytt!


 

När min kollega Jesper Andersson-Rydåker, Produktmarknadschef för Office, beskriver detta så bra, varför ska jag då skriva om informationen……? Så, läs vidare.

 

“I kväll passerar vi en av de viktigaste milstolparna på resan mot lanseringen av Sharepoint 2010, Office 2010, Project 2010 och Visio 2010. Från och med nu kan alla som vill prova och utvärdera Beta-versionerna av den nya tekniken – i molnet såväl som på egna järn.

En mängd svenska företag står redo att påbörja anpassningen av sin miljö mot 2010-produkterna baserat på denna Beta-kod. På samma sätt gör sig utvecklare över hela landet redo att anpassa nya och såväl som gamla applikationer och tjänster mot den nya produktsviten. Intresset i partnerleden är enormt!

Varför? Enkelt. 2010-sviten erbjuder våra kunder en plattform som tagit ett tigersprång framåt, som blivit mer flexibel, lätthanterad och säker. Med 2010 kan IT-avdelningen och dess chef själva välja vad som ska stå i källaren och vad som ska ligga i molnet. I andra änden; slutanvändaren som sparar tid genom smarta funktioner och en gränslös upplevelse mellan web, PC och mobil. Framstegen på funktionsbasis är enorma.

Office-klienten, Office Web Apps for Businesses och Office Mobile 2010 för Windows Phone ger alla avsevärt förbättrade villkor för samarbete och kommunikation; verktyg som kunderna efterfrågar och som kommer att hjälpa oss alla att visa hur kostnader kan minskas och affären vässas samtidigt som både effektivitet, produktivitet och användarnöjdhet drivs upp.

Över 100 svenska partners på SharePoint konferensen i Las Vegas talar sitt eget språk. Eller som en sa på flyget hem: ”Microsoft har verkligen inte kompromissat med något i SharePoint 2010”. Detsamma gäller utvecklarna i landet. Våra nyinvesteringar kompromissar inte i att korta utvecklingscykler och förbättra interoperabiliteten mellan applikationer.

Kort och gott – 2010 kommer att omdefiniera produktivitetsplattformen, till vår fördel. Här du kommer in i bilden. Tillsammans kan vi  sprida budskapet snabbare. Du, dina kunder och partners hittar bitsen via officebeta.microsoft.com eller www.microsoft.com/2010 samt för prenumeranter även via MSDN eller TechNet. Office Mobile 2010 Beta för Windows Mobile 6.5 kommer du att hitta här.”

 

slut på citat!

 

Comments (0)

Skip to main content