Microsoft Kommundesign 4.0 släppt


Som ytterligare ett led i Microsofts satsning på svensk offentlig sektor släpps nu MSKD 4.0 – en infrastrukturell referensdesign baserat på en modern och standardiserad infrastruktur med fokus på enkel hantering, kostnadseffektivitet och Grön IT. MSKD 4.0 är ett tydligt och konkret sätt att omfamna teknik som t.ex. Windows 7, Server and Domain Isolation och molnbaserade tjänster i ett sammanhang, varför vi därmed vågar påstå att MSKD aldrig varit så konkret och välutarbetat för de utmaningar svenska kommuner står inför. En referens är klar så här långt, och flera står på tur genom samarbete med Microsoftutbildade MSKD-partners.


 


MSKD 4.0 finns tillgänglig för nedladdning här


En Executive Briefing om MSKD 4.0 hittar du här


Kontakt med MSKD-teamet får du här

Comments (2)

  1. Anonymous says:

    I would like to know what are the big difference between Microsoft Office Professional 2007 and Microsoft Office Professional Plus 2010. And would be very happy if someone could explain this for me.

  2. Anonymous says:

    I would like to know what are the big difference between Microsoft Office Professional 2007 and Microsoft Office Professional Plus 2010. And would be very happy if someone could explain this for me.

Skip to main content