Slovenskim podjetjem na voljo Microsoft Dynamics CRM 2011


  • Nova razlicica Microsoftove celovite rešitve za upravljanje odnosov s strankami v organizacijah vseh velikosti
  • Hitra in preprosta uvedba, poznana uporabniška izkušnja in možnosti za enostavno integracijo z drugimi sistemi, vkljucno z rešitvami v racunalniškem oblaku
  • Dodatne informacije na posebnem srecanju za poslovno javnost, ki bo potekalo 24. marca v Ljubljani

Microsoft je najavil, da je slovenskim podjetjem zdaj na voljo nova razlicica programske rešitve za upravljanje odnosov s strankami Microsoft Dynamics CRM 2011. Nov izdelek vkljucuje vec pomembnih novosti, vkljucno z izredno preprosto konfiguracijo, visoko zmogljivostjo in enostavnim povezovanjem z obstojecimi aplikacijami ter podatkovnimi zbirkami. Dynamics CRM 2011 dviga pricakovanja glede prilagodljivosti, zmogljivosti in razširljivosti rešitev za upravljanje odnosov s strankami . Organizacijam daje možnost izbire med namestitvijo na lastni lokaciji in storitvijo v oblaku, ki gostuje pri Microsoftovem partnerju. Na voljo je v 41 jezikih, vkljucno s slovenšcino. Slovenska podružnica Microsofta bo sodobne poslovne rešitve predstavila strankam, partnerjem in drugi zainteresirani javnosti tudi na posebnem srecanju »Kaj imata skupnega YMCA in Chester Zoo?, ki bo potekalo 24. marca 2010 v Ljubljani.

clip_image002Tomaž Perc, vodja poslovanja za poslovne rešitve Dynamics v slovenski podružnici Microsofta:

“Veseli nas, da lahko slovenskim podjetjem ponudimo novo razlicico naše rešitve za upravljanje odnosov s strankami. Odlicnost pri odnosih s strankami je v trenutnih gospodarskih razmerah, ko je dragocena vsaka prodajna priložnost, še pomembnejša konkurencna prednost podjetja. Microsoft Dynamics CRM 2011 z novo ravnijo storilnosti uporabnikov v prodajnih, trženjskih in servisnih oddelkih je zato zagotovo rešitev, ki bo hitro povrnila vložek in omogocila trajno rast poslovanja.«

Microsoft Dynamics CRM 2011

Microsoft Dynamics CRM 2011 prinaša uporabnikom in partnerjem širok nabor pomembnih prednosti, vkljucno z izredno preprostim dolocanjem nastavitev, razširljivostjo na najvecja poslovna okolja in enostavnim povezovanjem z obstojecimi aplikacijami in podatkovnimi zbirkami. Organizacijam daje možnost izbire med namestitvijo na lastni lokaciji in storitvijo v racunalniškem oblaku, ki gostuje pri Microsoftovem partnerju.

»Microsoft je z novo razlicico rešitve Dynamics CRM ponudil natancno to, kar smo partnerji in stranke želeli in pricakovali. Z izkušenimi strokovnjaki, ki poznajo dobre prakse in poslovne potrebe narocnikov, lahko v  Adacti našim strankam tako ponudimo prijaznejšo, ucinkovitejšo in stroškovno še dostopnejšo rešitev za informatizacijo prodajnih in drugih povezanih poslovnih procesov,« je povedal Samo Kanellopulos, vodja CRM-rešitev v podjetju Adacta.

Nova rešitev izboljšuje storilnost uporabnikov v organizacijah vseh velikosti s:

  • Poznanimi izkušnjami na temelju nove generacije odjemalca za Microsoft Outlook in možnostjo uporabe v spletnem brskalniku ter na mobilnih napravah. Uvedbo pri uporabnikih in dostop do informacij, ki jih uporabniki potrebujejo pri svojem delu, prav tako olajšajo zasnova, prilagojena posameznikovi vlogi (RoleTailored design), in napredne možnosti osebnega prilagajanja uporabniškega vmesnika.
  • Inteligentnimi izkušnjami s premišljenim vodenjem uporabnika pri izvajanju opravil, vgrajenim poslovnim porocanjem za vodenje ucinkovitosti dela in doseganja ciljev in nadzornimi plošcami, ki dajejo prodajnim, servisnim in trženjskim strokovnjakom v vsakem trenutku osvežene informacije za najbolj ucinkovito delo.
  • Povezanimi izkušnjami prek prilagodljivega razvoja v racunalniškem oblaku, združljivosti s platformo Windows Azure in kontekstualnimi zmožnostmi za Microsoft SharePoint.

»Naše stranke so z veseljem pricakale novo razlicico, ki poleg dodatnih funkcionalnosti ponuja tudi standardno uporabniško izkušnjo okolja Office. Za nas partnerje pa je Microsoft Dynamics CRM 2011 odlicna platforma  za razvoj  kompleksnih integracij,« pravi Mladen Gvozdenovic, generalni direktor podjetja NPS Group.

Kaj imata skupnega YMCA in Chester Zoo?

Slovenska podružnica Microsofta bo sodobne poslovne rešitve strankam, partnerjem in drugi zainteresirani javnosti predstavila tudi na posebnem srecanju »Kaj imata skupnega YMCA in Chester Zoo?«, ki bo potekalo 24. marca 2010 v Ljubljani. Na srecanju bosta sodelovala tudi predstavnika vodilnega živalskega vrta v Veliki Britaniji Chester Zoo in najvecje britanske neprofitne organizacije na podrocju promocije zdravega življenja z gibanjem YMCA, ki bosta orisala svoje izkušnje z uvedbo sodobnih poslovnih rešitev in koristi, ki sta ju njuni organizaciji pridobili z uvedbo.

Udeležba na dogodku, ki je namenjen najširšemu krogu poslovne javnosti, od  direktorjev in vodilnih delavcev do prodajalcev in tržnikov v podjetjih vseh velikosti, je brezplacna, prijave pa sprejemajo na spletni strani Poslovne akademije Financ

Comments (0)

Skip to main content