Prijavite se na dogodek: Kupec je kralj – vi pa ste lahko njegov najbolj zvesti zaupnik


image

Bolj kot kdajkoli prej drži, da je kupec kralj. Vsi kralji pa potrebujejo svoje viteze okrogle mize, ki jim lahko zaupajo. V težavnih gospodarskih razmerah so kupci še posebej pozorni na to, da svoj denar namenijo le tistim, ki svoje kupce resnicno poznajo in predvidevajo njihove potrebe. Za podjetja vseh velikosti je torej sedaj enkratna priložnost, da s pomocjo tehnologije povecajo svojo odzivnost ter tako tudi sama zavladajo svojemu podrocju.

Vabimo vas na brezplacni dogodek Kupec je kralj – vi pa ste lahko njegov najbolj zvesti zaupnik, ki bo potekal v cetrtek, 1. aprila v prostorih Microsofta Slovenija. Dogodek je v celoti posvecen prakticnim izkušnjam slovenskih podjetij, ki za upravljanje odnosov s strankami ali drugih pomembnih procesov uporabljajo rešitev Microsoft Dynamics CRM.

Iz prve roke boste lahko izvedeli, kako je mogoce to rešitev uporabiti za prilagajanje potrebam strank ter povecanje ucinkovitosti poslovnih procesov na vseh podrocjih, ne le na tistih, ki so neposredno povezani s strankami. S pomocjo vrhunskih strokovnjakov in prakticnih primerov boste spoznali, kako vam lahko programske rešitve pomagajo postati dinamicno podjetje, v katerem poslovne odlocitve niso le prepozen odziv na spremembe na trgu.

Agenda

8:30

Registracija

9:00

Pozdrav in uvodni nagovor

Matej Potokar,
Microsoft d.o.o.

 

Zakaj Microsoft Dynamics CRM in kaj lahko pricakujete od njega

Predstavitev rešitve Microsoft Dynamics CRM bo spremljala predstavitev prednosti in možnosti, ki jih prinaša v podjetja. Spoznali boste, kako lahko z rešitvijo za upravljanje odnosov s strankami izboljšate svoje poslovanje in storitve za stranke.

Ines Vlahovic,
Microsoft d.o.o.

10:00

Odmor

 

10:10

Konkretne koristi sistemizirane prodaje
Informacijska orodja so kljucni element za vpeljavo ucinkovitega in obvladljivega sistema prodaje, ki je potreben za vstop na nove trge in uspeh podjetja.

Blaž Mertelj,
Atol d.o.o.

11:10

Odmor

 
 

Študije primerov

 

11:20

S kakovostnim upravljanjem prodajnih in poprodajnih storitev do zadovoljnih strank

Špica uporablja CRM za podporo prodajnih, trženjskih in poprodajnih storitev. Podrobneje boste spoznali kako v oddelku podpore strankam uporabljajo CRM za beleženje in spremljanje napak ter drugih servisnih zahtevkov. CRM je integriran z Dynamics NAV tako, da se v CRM prenašajo prodajni nalogi na podlagi katerih se ustvarjajo servisni zahtevki tudi za nova narocila. S podatki lahko upravljajo tudi izvajalci na terenu.

Tone Stanovnik,
Špica International d.o.o.

Samo Kanellopulos,
Adacta d.o.o.

 

Konsolidacija zbirk podatkov o strankah in povezava z rešitvijo ERP za oblikovanje celovitega pogleda na stranko
Podjetje Filc bo predstavilo svoje izkušnje pri prehodu z aplikacije ACT na rešitev Microsoft Dynamics CRM. S tem so pridobili enotno in urejeno zbirko podatkov o strankah ter jo povezali s sistemom za upravljanje poslovanja Microsoft Dynamics NAV.

Barbara Cepin Vrckovnik,
Filc d.d.
Matej Urbanc,
NPS d.o.o.

12:20

Odmor

 

12:30

Podpora organizaciji in izvedbi izobraževalnih programov
Microsoft Dynamics CRM je izobraževalni ustanovi Doba omogocil integracijo in konsolidacijo podatkov iz najrazlicnejših virov in evidenc. Opisan bo celoten projekt – od analize procesov in nacrtovanja do integracije in izobraževanja uporabnikov.

Bogdan Škof,
DOBA
Tadej Kosmacin,
ORG. TEND d.o.o.

 

Obvladovanje procesov v sistemu vodenja kakovosti  ISO 9001 s pomocjo rešitve za upravljanje odnosov s strankami
Avtenta.si in Slovenski institut za kakovost in meroslovje (SIQ) bosta predstavila projekt uvedbe rešitve Microsoft Dynamics CRM. Poglavitni cilji so bili poenotenje razlicnih podatkovnih zbirk, vpeljava enotnega in enostavnega delovnega orodja ter optimizacija poslovnih procesov v prodaji, izobraževanju in službi za odnose z javnostmi.

Janez Lemic,
SIQ - Slovenski institut za kakovost in meroslovje
Jakob Korenc,
Avtenta.si, d.o.o.

13:30

Pogostitev

 

 

Prijavite se lahko preko spletne prijavnice.

Za prijavo boste potrebovali Windows Live ID. Ce ga še nimate, si ga pridobite tu.

Za dodatne informacije glede delavnice se obrnite na elektronski naslov siinfo@microsoft.com ali na telefonsko številko 01 58 534 49.

Veselimo se srecanja z vami!

Tomaž Perc

Comments (0)

Skip to main content