Pridružite se nam na mstech.si


Namen mstech.si – Microsoftove tehnicne skupnosti – je združevanje strokovnjakov IT in razvijalcev v Sloveniji, obvešcanje o IT dogodkih, sodelovanje v tehnicnih debatah na forumu portala in vse, kar je zanimivo ter aktualno slovenskim informatikom.

Nekaj koristnih in zanimivih možnosti portala, na katerem marsikdo od vas že redno sodeluje:

Forumi:
Portal ima v osnovi dva vecja sklopa forumov - za razvijalce in za strokovnjake IT. V vsak forum lahko objavljate in komentirate, seveda morate biti prej prijavljeni na portal.
Vaše objave so prikazane na prvi strani, kar je vsekakor dobro za vaš ugled in prepoznavnost v tehnicni skupnosti.

V sklop forumov tudi sodijo splošne informacije, kako uporabljati portal, nove vsebine, ki jih bomo dodali, npr. Zaposlitve v IT v Sloveniji, informacije za mlada podjetja (start-up), koristne povezave in še mnogo drugi pametnih informacij.

Blogi:
Na svoji osebni strani si po prijavi lahko odprete blog. Delite svoje znanje z drugimi. Prav tako koristno za vas in vaše kolege, s katerimi si izmenjujete znanje.

Dogodki:
Z naše strani na portalu objavljamo Microsoft novosti in dogodke, na katerih marsikdo od vas tudi predava. Svoje tecaje objavljajo tudi Microsoft CPLS (Microsoft Certified Partners for Learning Solutions) Partnerji.

Sodelujte na portalu mstech.si in sledite ter širite zanimivosti tudi na Facebook strani in Twitterju.

Uživajte v tehnologiji. Se vidimo na mstech.si.
Matjaž Šircelj

Comments (0)

Skip to main content