Windows 7, Windows Server 2008 R2 in Exchange Server 2010 – novi val tehnologij v 7 slovenskih mestih, 22.10.2009


Nova ucinkovitost – novi val tehnologij v 7 slovenskih mestih

Kdaj: 22.10.2009, med 9.00 in 16.00

Kje: Koper, Kranj, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Nova Gorica, Novo mesto

Pridružite se nam na dogodku, ki vam bo tehnologijo in prednosti, ki jih prinaša, vam bo približal kot še nikoli, saj bomo obiskali kar 7 slovenskih mest
Najno­vejše tehnologije bodo tako prišle dobesedno na vaš prag.

Ob uradnem datumu predstavitve operacijskega sistema Windows 7 smo za skupnost strokovnjakov in razvijalcev za informacijske tehnologije pripravili posebne, prijetne dogodke, z omejenim številom prostih mest.

Na razlicnih lokacijah bodo potekali vzporedni dogodki. Veliko informacij boste izvedeli tudi o strežniškem operacijskem sistemu Windows Server 2008 R2 in sporocilnem sistemu Exchange Server 2010! Nedvomno bosta vplivala na vaše delo in na informacijska okolja podjetij vseh velikosti.

Predvideni urnik (v priponki si lahko razlocneje ogledate priloženi urnik):

clip_image004

Prijave in dodatne informacije

Prijava je brezplacna, število mest je omejeno. 

Na dogodek na posamezni lokaciji, se prijavite preko zgornjih povezav.

Prosimo vas, da se na dogodek prijavite le, ce se ga boste res udeležili. Število prostih mest je namrec omejeno in prijava pomeni, da se drugi uporabniki dogodka morda ne bodo mogli udeležiti. Udeležba na dogodku je brezplacna. Ce pa se na dogodek prijavite in se ga ne udeležite, vam bomo zaracunali stroš­ke v višini 32,90 EUR (+ DDV). S tem korakom želimo zagotoviti prosta mesta vsem, ki bi se dogodka radi udeležili.

Za prijavo (termini zgoraj) boste potrebovali racun Windows Live ID. Ce ga še nimate, si ga pridobite tukaj.

Za dodatne informacije glede dogodka se obrnite na elektronski naslov siin­fo@microsoft.com ali telefonsko številko 01 585 34 49.

Veselimo se srecanja z vami!

Matjaž Šircelj
Skip to main content