Prijave na NT konferenco 2009 so odprte!


Prve informacije o konferenci in povezavo na prijavo najdete na portalu konference: www.ntk.si. Zacela se bo na Dan mladosti :).

Seveda bodo tudi novosti (podrobnosti naj ostanejo še skrite)- vas, strokovnjake IT in razvijalce – bo posebej razveselila novica, da NTK vracamo vam. In to s “high-level” tehnicnim delom, cetrtim dnevom konference – Post Conference Day. Namenjen bo najzahtevnejšim udeležencem.

Ta dan bo tako razdeljen v dva sklopa – za razvijalce in strokovnjake IT. V vsakem sklopu pa bodo vzporedno po dve predavanji. Predavanja bodo izvajali priznani strokovnjaki, ki se ponašajo z nazivom “MVP” (Most Valuable Professional), ter strokovnjaki iz oddelka Microsoft Services. Glede na zahtevnost predavanj, ki bodo vsa na nivoju 300/400+, je omejena tudi udeležba. Prijave bomo tako sprejemali po principu “Prvi pride – Prvi dobi prosto mesto”, zato le pohitite s prijavo.

Nekaj novosti:

1) Prvi dan bo, po uvodnem (keynote) predavanju, razdeljen na tri sklope – za razvijalce, strokovnjake IT in odlocevalce. V vsakem sklopu smo za vas pripravili dve predavanji, katerih vsebina je prilagojena posamezni ciljni skupini. Tako bo vsak od vas lahko v polni meri izkoristil prvi dan.

2) Zakljucno predavanje konference v sredo, bo za razliko od prejšnjih let, izkljucno tehnicno naravnano, zato ga razvijalci in strokovnjaki IT nikakor ne smete zamuditi.

Za konec še informacija za vse tehnicne sladokusce – vse dni konference bo vsebino obogatil priznan in odlicen predavatelj (ki ga morda poznate s konferenc iz tujine) David Chappell. Vec o tem in povratnih informacijah udeležencev njegovih predavanj lahko najdete na http://www.davidchappell.com/speaking/index.php.

Vec pa v naslednjih dneh/tednih, ko bo konferenca dobivala svojo koncno podobo in podrobnejšo vsebino.

Se vidimo maja v Portorožu,

Matjaž

Technorati Tags:
Comments (0)

Skip to main content