Izid strežnikov Windows Small Business Server 2008 in Windows Essential Business Server 2008


Danes sta na trg prišla strežnika Windows Small Business Server 2008 in Windows Essential Business Server 2008.

Microsoft Windows Small Business Server 2008 je all-in-one rešitev, ki malim in srednjim podjetjem ponuja elektronsko sporocanje, internetno povezljivost in varnost, interne spletne strani, oddaljen dostop, podporo za mobilne naprave, skupno uporabo datotek in tiskalnikov v omrežju ter varnostno shranjevanje podatkov.

Bazira na platformi Windows Server 2008, s poštnim strežnikom Exchange Server 2007 ter podatkovnim strežnikom SQL Server 2008 v Premium razlicici.

Microsoft Windows Essential Server 2008 je namenjen predvsem srednje velikim podjetjem, ki želijo fleksibilno in razširljivo infrastrukturno platformo.

Implementacija je namenjena za vec strežnikov, med katerimi ima vsak svojo pomembno vlogo - upravljanje z infrastrukturo, sporocilni sistem, varnostni sistem in v Premium razlicici sistem za skladišcenje in upravljanje s podatki.

Poleg zgoraj omenjenih tehnologij, prinaša tudi novejše rešitve za srednja podjetja, kot sta strežnika System Center Essentials 2007 in Forefront Security for Exchange Server.

Vec informacij o obeh strežnikih in tehnologijah, ki jih prinašata, si poglejte na domacih spletnih straneh SBS in EBS oziroma na strani Windows Essential Server Solutions.

Webcast s spletno najavo si lahko ogledate na spletnem naslovu http://www.thedreamserver.com.

 

Matjaž

Comments (0)

Skip to main content