Poslovna inteligenca – študija primera podjetja Studia Moderna


Ce vas zanima poslovna inteligenca si poglejte kako so pri Studiu Moderna nadgradili obstojeco BI rešitev s PerformancePoint Serverjem 2007. Tudio primera si lahko ogledate na http://www.microsoft.com/slovenija/resitve/stranke/studio_moderna.mspx.Studio Moderna - Visoka ucinkovitost nacrtovanja poslovanja


Studio Moderna že vec kot 16 let izvaja in vodi celovite trženjske akcije v 20 državah srednje in vzhodne Evrope. Holding, kjer je zaposlenih že vec kot 1200 ljudi, združuje specializirana podjetja za zagotavljanje storitev s podrocij oglaševanja, prodaje, klicnih centrov, transporta in poprodajne podpore.


Podjetje je iskalo rešitev, s katero bi lahko zagotovili integracijo financnih podatkov iz razlicnih podružnic in poenostavilo nacrtovanje in predvidevanje financnih tokov. Pri tem je pomemben izziv predstavljala integracija podatkov iz razlicnih sistemov. Studio Moderna je poskusno vpeljala strežnik Microsoft Office PerformancePoint Server 2007, ki služi za integracijo razlicnih podatkovnih virov in podpira postopek poslovnega nacrtovanja.


clip_image001 Visoka ucinkovitost nacrtovanja poslovanja


Tomaž

Comments (0)

Skip to main content