Možnost zaposlitve – iščemo sodelavca za vodjo upravljanja odnosov z informacijskimi strokovnjaki in razvijalci


Tokat malenkost drugacna objava - pri Microsoftu išcemo sodelavca, ki se bo ukvarjal vodjo upravljanja odnosov z informacijskimi strokovnjaki in razvijalci (IT Pro & Dev Audience Marketing Manager).


Takole pravi zaposlitveni oglas:Cutite strast do tehnologije? Cutite strast do sodelovanja v skupnosti? Z veseljem doprinesete k zadovoljstvu drugih? Microsoft Slovenija išce vodjo upravljanja odnosov z informacijskimi strokovnjaki in razvijalci, ki bo oblikoval strategijo, omogocil njeno izvajanje ter povecal zadovoljstvo in stopnjo uporabe izdelkov pri informacijskih strokovnjakih in razvijalcih.
Delovno mesto zahteva odlicne sposobnosti sodelovanja in komunikacije, solidno tehnicno poznavanje Microsoftovih izdelkov in tehnologij ter mocno željo po ucenju. Najpomembneje je, da ste pragmaticni. Želimo si napredka. Govoriti o boljših nacinih dela je preprosto … štejejo nacrti, ki jih zacnete izvajati.


Ta oseba bo glavni kontakt Microsofta z dvema najvecjima skupinama v IT sferi in sicer vami informacijskimi strokovnjaki in razvijalci. Nekaj konkretnih nalog za obcutek o poziciji: (1) razvoj tega bloga v tehnicni smeri in pridobitev dodatnih (tehnicnih) piscev, (2) razširitev uporabe elektronskih medijev v komunikaciji, (3) spremljanje slovenske delegacije udeležencev na IT Forumu v Barceloni, (4) organizacija izobraževalnih dogodkov za ti dve skupini ipd.


Pozicija je namenjena predvsem mlajšim kandidatom. Ne toliko zaradi vsebine, ki zahteva vso znanje in in izkušnje kakor zaradi pogojev. Pogodba se bo sklenila preko agencije za zaposlovanje.


Vec informacij in prijava na http://members.microsoft.com/careers/international/default.aspx?loc=SVN&lang=EN&job=90633656&newapp=0


Tomaž

Comments (0)

Skip to main content