Most Valuable Professional (MVP)


 


Microsoft spodbuja in nagrajuje IT strokovnjake ter razvijalce po celem svetu. Nekateri izmed njih, ki izdatno pomagajo svojim kolegom z delom v tehnicnih  "skupnostih", tako na spletu kakor tudi preko uporabniških skupin, lahko dobijo pri Microsoftu poseben status. Le-ta se imenuje Microsoft Most Valuable Professional.


V Sloveniji so MVPji aktivni predvsem v tehnicnih novickarskih skupinah po svetu, imamo pa tudi dve uporabniški skupini, in sicer SloWUG za IT strokovnjake in SloDUG za raziskovalce, ki ju vodita dva MVPja Miha Pihler (SloWUG) in Miha Markic (SloDUG). Obe skupini organizirata redna izobraževanja, ki jih izvajajo priznani slovenski strokovnjaki. Vabim vas, da se vanju vkljucite, saj poleg dostopa do izobraževanj obcasno dobite tudi kakšno uporabno darilce ob obisku Microsoftovih izobraževanj.


Nov MVP na podrocju IT infrastrukture v Sloveniji

S koncem leta smo v Sloveniji dobili novega MVPja Luko Manojlovica, ki je postal MVP za podrocje varnost na Windowsih. Luko ste lahko oziroma ga še lahko spoznate na enodnevnih pregledih predavanjih o Windows Server 2008, ki jih organiziramo v Microsoftu.


Bravo Luka.


Tomaž

Comments (0)

Skip to main content