Barcelona spet vabi IT strokovnjake na TechEd IT Forum 2007


Veliko tistih, ki berete ta blog bo danes ali v prihodnjih dneh prejelo vabilo na letošnji TechEd IT Forum, ki bo letos spet v Barceloni in sicer med 12. in 16. novembrom.


Glavna razlika glede na lanski IT Forum je, da letos ne bo predkonferencnega dneva. Ker je prišlo do prekrivanja z vsebinami v rednem delu konference so se letos organizatorji odlocili, da bodo namesto predkonferencnega dela konferenco podaljšali za en dan. Torej pet dni namesto štirih, kar bo udeležencem omogocilo obisk vec vsebin kot leto poprej.


Glede na dejstvo, da bo v letošnjem letu na voljo nova razlicica Windows Serverja, na poti bo nov SQL Server in razvojna orodja Visual Studio ter še kaj, bo vsebina vsekakor zanimiva. IT Forum bo razdeljen na 9 glavnih in 5 virtualnih vsebinsko zakljucenih enot (t.i. tracks). Vsebina je na nekaterih podrocjih že opredeljena, ogledate pa si jo lahko tukaj. Prav tako boste imeli možnost govoriti z ljudmi iz produktnih skupin za posamezne izdelke, saj ima vsaka produktna skupina svoj »razstavni« prostor.


V lanskem letu je bil IT Forum razprodan že šest tednov pred dogodkom in 1000 ljudi je tako ostalo praznih rok, ker so bili prepozni. Kljub nekoliko vecjemu številu mest v letošnjem letu pricakujemo, da bo konferenca spet zapolnjena do zadnjega koticka.


Do 31. 7. 2007 je mogoc t.i. »Super Early Bird«, ki poleg 300€ popusta pri kotizaciji udeležencem omogoca še:  • vabilo na posebno tehnicno srecanje z enim kljucnih predavateljev,

  • rezervacijo najboljših sedežev na otvoritvi konference,

  • kapo za Baseball iz omejene serije (malce ameriško, pa vendar).

Zgoraj je navedenih kar nekaj razlogov, da pricnete resno razmišljati o prijavi na IT Forum cim prej. Pri registraciji morate uporabiti kodo, ki vam kot udeležencem iz centralnega dela Evrope omogoca dodatni popust v višini 500€ glede na redno ceno. Ce ne boste prijavne kode dobili po e-pošti skupaj z vabilom, jo lahko dobite tudi preko mene in sicer tako, da mi pošljete e-sporocilo.


Sam sem lansko leto bil na IT Forumu kot spremljevalec slovenske delegacije in še kaj. Med udeleženci (ki jih je bilo iz Slovenije kar veliko) je bilo zelo pozitivno ozracje. Veselili so se srecanja s svojimi kolegi, predvsem pa kolicine in kakovosti vsebine, ki so jo dobili.


V naslednjih postih vas bom obvešcal še o tem, kaj bomo pripravili v okviru slovenskega Microsofta za vas na IT Forumu. Vabljeni.


 


Tomaž

Comments (0)

Skip to main content