Du-ti cariera IT catre noi destinatii!


image

Esti interesat sa faci urmatorul pas in cariera IT? Obtinerea unei certificari Microsoft te poate ajuta sa validezi experienta tehnica, pentru a imbunatati CV-ul, sau pentru a te face mai valoros pentru angajatorul tau.

Pentru a te ajuta sa te pregatesti pentru urmatorul pas in cartiera ta IT, Microsoft a creat o Harta a Carierei, care face referire la cateva dintre cele mai cunoscute roluri in IT, din piata. Facand clic pe rolul despre care esti interesat sa inveti mai multe despre cunostintele necesare, poti descoperi *** sa devii certificat pentru acest rol.

Aceasta Harta a Carierei reprezinta un instrument ideal pentru a te ajuta sa gasesti urmatorul pas in cariera in cadrul organizatiei tale - disponibila pentru roluri in IT Pro si dezvoltare software.

Demonstreaza-ti cunostintele prin obtinerea unei certificari Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) intr-o tehnologie specifica Microsoft de azi!

Sau selecteaza una dintre caile noastre de certificare profesionala - Microsoft Certified Professional Developer (MCPD) sau Microsoft Certified IT Professional (MCITP) - si fa-ti cunoscuta experienta in domeniu, prin promovarea examenelor.

Detalii gasesti accesand: http://www.microsoft.com/learning/Career/en/us/career-org-charts.aspx

Incepe azi pregatirea urmatorului pas in cariera IT!

Trei pasi simpli
pentru a avansa in cariera IT in directia cea buna

clip_image001

clip_image002

clip_image003

image


Comments (0)

Skip to main content