Sesiuni de securitate pentru profesionisti IT – septembrie


 

Pentrui aceia dintre voi care nu au primit buletinul TechNet inca, va anuntam ca incepem, din aceasta luna, o suita de evenimente online dedicate securitatii. Experti din comunitatea locala si internationala sunt invitati pentru a discuta cu voi despre diverse aspecte legate de securitate. Evenimentele fiind interactive, puteti oferi sugestii de noi subiecte si avea acces la diverse resurse pe care speakerii le ofera audientei. In general, aceste sesiuni vor fi in preajma webcastului de securitate de la Redmond.

In aceasta luna, 9 septembrie este data cand vom avea si cele trei sesiuni online de mai jos precum si webcastul cu buletinul de securitate al lunii septembrie.


 Tudy Tudor Damian

IT Solutions Specialist la Transcent (http://www.transcent.ro/). Dupa implicarea sa in programul Microsoft Student Partners, Tudor (Tudy) are acum ocazia sa aplice cunostintele despre infrastructura, virtualizare si securitate IT in proiectele in care compania sa este implicata. Tudy este de asemenea un cunoscut speaker la evenimentele tehnice din Cluj si nu numai.

image Ionut Boldizsar

Cunoscut expert in securitate, Ion ut este manager la compania New Tech Consulting, fiind certificat CISSP, CISM, focusat pe cercetari asupra firewall, sisteme de prevenire a intruziunilor, identity management, public key infrastructures si tehnologii de securitate a continutului

image Andrei Ungureanu

Prin tre membrii fondatori ai comunitatii tehnice ITBoard, Andrei este un experimentat specialist in infrastructura si Microsoft Certified Trainer, securitatea fiind domeniul lui de suflet

10.00 -11.00 Sandboxing; Honeypots; Virtualization security do's and dont's

14.30 -15.30 Securitatea continutului 

16.00 - 17.00 Forefront Threat Management Gateway

Toate evenimentele sunt pe www.microsoft.ro/evenimente

 

Va asteptam

Comments (0)

Skip to main content