Pe 14 aprilie, la Hotel Pullman (Bucuresti): eveniment dedicat Windows 7


Tot ce ai dorit sa stii:

Agenda evenimentului:

. 9:30 - 10:30 Introducere in Windows 7 (Tips & Tricks)
Aflati cele mai noi informatii despre Windows 7, incluzand noile editii, noile facilitati si modul in care le puteti utiliza pentru a va face fericiti utilizatorii si echipa de management. Vom privi atent sub capota Windows 7 facilitati cum ar fi DirectAccess (sau cum sa scapati de cosmarul VPN-urilor), BranchCache (sau cum sa eliberati banda pentru filme), BitLocker-To-Go (sau cum sa nu tremure seful cand pierde un memory stick cu date critice) sau AppLocker (cum sa enervati utilizatorii oprindu-le aplicatiile). De asemenea, ne vom juca cu Internet Explorer 8 pentru a vedea cum putem sa navigam rapid si in siguranta pe Internet.
Tudor Galos, Windows Business Group Lead

. 10:30 - 12:00 Securitate in Windows 7
Windows 7 este unul dintre cele mai sigure sisteme de operare desktop. Asa ca vom cerceta modul in care rezista atacurilor ce vin din Internet (folosind bineinteles Internet Explorer 8), Cross-Site Scripting, Phishing, Malware si alte bunatati. De asemenea ne vom uita cum sa reducem riscurile pierderilor de date, de Social Engineering si vom privi detaliat modul de functionare al Network Access Protection, BitLocker si AppLocker.
Tudor Galos, Windows Business Group Lead; si Sebastian Vijeu, IT Pro Evangelist

. 12:00 - 12:30 Coffee Break

. 12:30 - 14:00 Management si Deployment in Windows 7
Sebi ne va povesti cat de usor este de instalat si configurat Windows 7 in retele folosind uneltele de imagine ale Microsoft. Vom vedea impreuna cum monitorizam si auditam functionarea Windows 7, cum lucram cu scripturi in Powershell 2.0, cum simplificam colectarea de date folosind Problem Steps Recorder si alte bunatati.
Sebastian Vijeu, IT Pro Evangelist

. 14:00 - 15:00 Lunch Break

Te poti inscrie aici: Bucuresti, 14 aprilie

Comments (0)

Skip to main content