Va invitam sa vorbim despre Online…online, la VORT-EX 2008!728x90_magenta


Noutatile din development, Web design, SEO, marketing online, branding, blogging si nu numai vor fi dezbatute in perioada 18-19 noiembrie 2008 in cadrul evenimentului virtual gazduit de www.vort-ex.com.


Venind in continuarea conferintei MIX, VORT-EX va gazdui zilnic prezentari si interactiuni pe trei sectiuni paralele (business/money, design/creative, code), circa patru ore fiind alocate unei sectiuni in fiecare dupa-amiaza.

De ce sa participati?

Pentru ca:

· veti intra in contact cu specialist de top ai domeniului ce va vor vorbi despre ce e nou si va fi si mai nou in online;

clip_image003


· veti afla noi modalitati despre cum sa utilizati tehnologia Web pentru a creste valoarea business-ului dumneavoastra;

· veti putea posta in prealabil intrebari la care doriti sa primiti raspunsul expertilor;

· veti avea posibilitatea sa va organizati propria dumneavoastra agenda, selectand intre  webcast-uri, video-uri, training-uri si seminarii online;

· si, nu in ultimul rand, pentru ca economisiti timp, fara a va deplasa la locul evenimentului si accesand sesiunile real - time si online.

Cand?

18 noiembrie 2008, orele 14:00 - 18:00

19 noiembrie 2008, orele 14:00 - 17:00
In plus. Veti putea descarca gratuit Windows Server Web Edition si veti fi inregistrat automat la tombola cu premii a evenimentului, avand sansa de a castiga telefoane mobile, camere video, carti de specialitate si nu numai.

Unde?

www.vort-ex.com


Urmatorul pas?

Inregistrati-va acum, gratuit, pe www.vort-ex.com!

Ne "vedem" online!


Comments (0)

Skip to main content