O gustare? Incearca Learning Snack


Alegeti o gustare care nu ingrasa: asa numitele learning snack pot fi consumate in orice cantitate, la orice ora, nedisociat ...poate ar fi cateva exceptii, totusi :).

 image Oricum, le puteti incerca pe cele care au ca ingredient principal Windows Server 2008:

 

 • Branch Office Server in Windows Server 2008 - Introducere

  Acest Snack descrie beneficiile pe care noul sistem de operare Windows Server 2008 le ofera atunci cand vine vorba despre instalarea si mentinerea unei retele a unei companii cu filiale. Demonstratia se face folosind optiunea server core. Sunt prezentate si beneficiile RODC si BitLocker Drive Encryption.

 • Acces centralizat la aplicatii in Windows Server 2008 - Introducere

  Acest Snack descrie beneficiile operationale oferite de centralizarea aplicatiilor utilizand Windows Server 2008, in primul rand Terminal Services si Terminal Services Web Access. Veti vedea si care sunt cerintele pentru a crea un sistem single sign-on pentru userii aflati la distanta.

 • Implementarea Active Directory Domain Services in Windows Server 2008

  Acest Snack descrie noile optiuni disponibile in Windows Server 2008 pentru instalarea si configurarea Active Directory Domain Services (AD DS). Sunt listate beneficiile RODCs si se descrie cum sa performezi o restaurare ) and describes how to perform a nonauthoritative or an authoritative restore of AD DS data.

 • Implementarea Network Access Protection in Windows Server 2008

  Acest Snack descrie beneficiile implementarii Network Access Protection (NAP) in Windows Server 2008. Sunteti invatati cum sa configurati politici de retea si de securitate pentru diferite tipuri de clienti precum si cum sa testati o implementare NAP cu enforcement Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP).

 • Implementarea Windows Server 2008 Security

  Acest Snack examineaza si listeaza facilitatile care pot fi create prin setari ale Group Policy din Windows Server 2008. Veti invata si scopul templatelor de securitate care pot fi importate in setarile Group Policy.

 • Virtualizarea serverelor prin Windows Server 2008 - Introducere

  Veti invata pasii necesari instalarii virtualizarii in Windows Server.


 • Comments (0)

  Skip to main content