SQL Server 2008 RC0 – disponibil pentru download, tuturor


HomeMicrosoft a anuntat ieri, pe 10 iunie, in cadrul evenimentului TechEd din Statele Unite, lansarea SQL Server 2008 RC0, ultimul pas spre lansare finala a produsului.

Lansarea RC0 este importanta pentru clientii si partenerii Microsoft care vor continua sa vada evolutiile produsului. Au fost pana acum peste 100,000 de download-uri ale CTP 6 in intreaga lume.

Viziunea SQL Server 2008 se exprima prin patru arii (las denumirea in engleza deoarece exprima mai corect mesajul):

Mission Critical Platform,

Dynamic Development,

Beyond Relational, si

Pervasive Insight.

Ce inseamna aceasta lansare de RC0?  Inseamna ca Microsoft inca asteapta feedback din partea clientilor, astfel incat toate imbunatatirile sa fie incluse in varianta finala.

Ce facilitati noi cuprinde? Aceasta versiune include suport pentru upgrade al failover cluster-elor de la versiunile anterioare de SQL Server, precum si repararea unor bug-uri si alte imbunatatiri, facute in urma feedback-ului primit de la evaluatorii CTP.

RC0 este disponibil prin Microsoft Download Center: SQL Server 2008 RC0 Download

De asemenea va recomandam SQL Server 2008 RC0 Feature Pack (o colectie de utilitare, add-ons, politici si drivere care aduc valoare suplimentara SQL Server).

Puteti arunca o privire si asupra resurselor de pregatire pentru noul server:

 • Demo-uri si Video

   

 • Webcast-uri

   

 • Podcast-uri

  Puteti descarca aceste fisiere audio pe dispozitivele voastre mobile si puteti accesa rapid si simplu continut cu feed-uri RSS pentru a afla despre diversele functionalitati din SQL Server 2008. Aceste podcasturi nu necesita inregistrare - doar faceti click, ascultati si invatati.
  TechNet Podcasts
  Channel 9 Podcasts


Comments (0)

Skip to main content