Ieri a fost marea lansare!


Aproape 900 de invitati au fost alaturi de noi la evenimentul de ieri.

Organizarea a fost un pic aparte: dupa nota de deschidere tinuta de Silviu Hotaran si de Jon Perera (General Manager Application Platform de la Microsoft Corp), am ajut parte de un numar de magie! Celebrul iluzionist Johannes a facut o fata sa dispara, mesele sa pluteasca....

Dupa magiile lui, colegii nostri, cu joben pe cap, au intrat in detalii tehnice ale produselor lansate. Au fost patru prezentari tehnice "in duet": Manu Ceciu si Zoli au discutat cum sta treaba cu securitatea extinsa din Windows Server 2008. Zoli i-a facut loc lui Sebi alaturi de Manu, ca sa vorbeasca despre virtualizare. A fost prezentat si un studiu de caz (Banca Transilvania), companie care a implementat deja aceasta solutie. S-a intrat putin si in detalii de programare (Petru, pe rand, alaturi de Sebi si Zoli) Visual Studio si IIS 7.0, SQL Server 2008.

Pentru ca timpul a fost scurt iar informatiile multe, am hotarat sa mutam sesiunea de intrebari si raspunsuri de la finalul evenimentului, acolo unde statea de obicei, in cadrul unor intalniri live (prin Live Meeting).

Tineti ochii pe blog ca sa vedeti detalii despre cum se foloseste acest produs si cum sunt programate sesiunile. Fiecare dintre prezentarile tehnice de la eveniment va avea o sesiune live prin care puteti intra in contact cu colegii nostri.

Gasiti mai jos si cateva poze de la lansare: sala plina de oameni, Silviu vorbind despre importanta lansarii pentru piata romaneasca si multumind partenerilor nostri, Jon Perera (General Manager de la Redmond, alaturi de noi la acest eveniment)

http://blogs.technet.com/photos/ro_itpro/default.aspx

Revin cu poze noi de indata.

Multumim pentru participare acelor dintre voi care au fost alaturi de noi!

Comments (3)

  1. Anonymous says:

    Ieri, 20 Martie, am lansat Windows Server 2008, SQL Server 2008 și Visual Studio 2008. sub sloganul „Magicienii

  2. Anonymous says:

    Urmariti detalii si imagini Am vazut in sala multi dintre voi. Imi pare rau ca nu am reusit sa vorbim.

  3. Anonymous says:

    Ionut Balan, binecunoscut voua ca si tester renumit la revista CHIP (titulatura completa a lui Ionut

Skip to main content