Intalnire ITboard: peste cinci ore de discutii libere si interesante


Miercuri a avut loc o noua intalnire a membrilor Itboard. Vreo 50 de oameni au venit, incepand cu ora trei piem. S-a vorbit despre Vista SP1, Windows 2008 (TS, NAP, Hyper-V, IIS). Au fost multe de demo-uri, interactivitate ...


Am avut si doi speakeri in premiera: Victor Constantinescu, MVP pe Windows Security (care a vorbit despre securitatea in Windos Vista) si Andrei Ionut Pop (Blackhat, pentru cunoscatori - un activ membru al comunitatii, care a vorbit despre Terminal Services in Windows Server 2008).  Andrei Ungureanu a facut niste demonstratii cu Windows Vista/ Windows Server 2008 Event Viewer.  A fost intrerupt pentru niste anunturi importante:


·         tema lansarii valului 2008 este "magicienii prind viata aici"


·         avem deja niste magicienii: persoane foarte active in comunitate, care se implica in evenimente, posturi pe site-ul comunitatii, etc.


 Este vorba despre:
Valy


Greavu


Gabi


Citron


Ionut Andrei


Pop


Bogdan


Morosan


 


 Le multumim foarte mult pentru contributia lor si le oferim cadou cate un abonament la revista WindowsItPro! Pe langa asta, cei patru Muschetari au fost inclusi intr-un program Microsoft numit Microsoft Influencer (revenim cu detalii)


Sebi a vorbit despre cateva facilitati din Windows Server 2008: NAP, Hyper-V, IIS 7. Urmariti blogul lui Sebi pentru ca va posta prezentarile de la eveniment si va propune si un calendar pentru urmatoarele.


Comments (0)

Skip to main content