Windows Server 2012 deep dive seminar


Microsoft byder den 29. november velkommen til en halv dag med Windows Server 2012, Windows Azure og System Center Virtual Machine Manager. Fokus vil være på virtualisering, Cloud og Management.

Agenda:

Windows Server 2012 (Niels Nordmann)

Med Windows 2012 introducerer Microsoft en lang række forbedringer og nye features. I denne session fokuseres der specielt på de nye muligheder i clustering (med fokus på Hyper-V clusters) og selve Hyper-V delen, herunder scalability, redundancy og recovery.

 

Windows Azure (Rasmus Hald)

Windows Azure (Preview) er den naturlige forlængelse af eget datacenter. I denne session beskriver vi hvad Azure IaaS kan bruges til og afstemmer hvilke features er tilgængelige, herunder: Azure Virtual Machine, VM export / Import & VPN Tunnel.

 

System Center Virtual Machine Manager 2012 SP1 (Gustav Kaleta)

Virtual Machine Manager hjælper med at aktivere centraliseret administration af fysiske og virtuelle IT-infrastruktur, øget server udnyttelse og dynamisk ressource optimering på tværs af flere virtualisering platforme. Det omfatter start-til-slut egenskaber som planlægning, implementering, administration og optimering af den virtuelle infrastruktur. I sidste ende Microsoft er et selskab, platforme og SCVMM bør drive udrulning af Windows platform virtualiseringsteknologi i alle typer af miljøer, især produktion implementeringer.

 

Hvor:
Microsoft Danmark, Tuborg Boulevard 12, Stuen "Discovery", 2900 Hellerup

Hvornår:
Den 29. november 2012, kl. 12-16

Tilmelding her:
https://msevents.microsoft.com/cui/EventDetail.aspx?culture=da-DK&EventID=1032535712&IO=VtRG9rJnukT%2bazl6PHS2pA%3d%3d

Bemærk at arrangementet er en del af Danish Virtualization User Group (DKVUG), som fortsætter arrangementet efter kl. 16.00. Læs mere om DKVUG her. Det kræver ikke medlemskab af DKVUG at være med fra 12-16.

Comments (0)

Skip to main content