Office 365 K1 oppdatert med ny funksjonalitet


Microsoft har nylig annonsert oppdateringer til Office 365 K1-abonnementet. Denne pakken er beregnet på brukere med enklere behov og som gjerne kun har tilgang på delt PC eller egen smarttelefon. Med Office 365 K1 vil alle ansatte få glede av egen digital identitet i virksomheten, inkludert egen e-postkonto, tilgang til intranett og bedriftsportaler, vaktlisteløsning, videoportal, chatløsning og bedriftens egne sosiale nettverk.

Microsoft ser at Office 365 K1 opplever mye interesse fra mange bransjer som ønsker å digitalisere virksomheten, med fokus på produksjonsbedrifter, varehandel, reiseliv og helse. Dette er bransjer der mange av kjernefunksjonene ikke er avhengig av egen PC for å gjøre jobben sin, men som likevel kan ha stor verdi for virksomheten om de får tilgang til moderne kommunikasjons- og samarbeidsløsninger som er inkludert i Office 365.

 

For å imøtekomme behovene til virksomheter med slike brukere er Office 365 K1 et prisgunstig alternativ, og er nå oppdatert med ny funksjonalitet uten at prisen endres. Dette er nytt i Office 365 K1:

  • Microsoft StaffHub - gjør det enkelt å planlegge arbeidsdagen med digitale vaktlister, mulighet for å gjøre vaktbytter og «selge» vakter, dele informasjon og chatte med andre kollegaer på vaktlisten. Alt gjøres med StaffHub-appen tilgjengelig på smarttelefon.
  • OneDrive for Business med 2 GB lagringsplass - gir ansatte et sikkert område å lagre og dele dokumenter, og få tilgang til de fra tilnærmet alle enheter.
  • Skype for Business - gjør det enkelt å chatte med andre, se andres tilgjengelighet, samt delta i Skype Meeting Broadcast-sesjoner.
  • Microsoft Teams - en hub for teamet som gjør det enkelt å kommunisere, samarbeide og dele innhold med hverandre, alt fra en arbeidsflate. Egen app for smarttelefon med varslinger når det skjer noe i teamet gjør det enkelt å sikre engasjement.
  • Office 365 Video - gir tilgang til en videoportal som gjør det enkelt å spre videoer internt i virksomheten.
  • Microsoft PowerApps og Microsoft Flow - gjør det enkelt å automatisere repetitive oppgaver og lage arbeidsflyter.

 

Disse nye tjenestene bygger på de eksisterende komponentene i Office 365 K1, som er e-postkonto, tilgang til portaler/intranett og tilgang til bedriftens sosiale nettverk. Med nye Office 365 K1 blir det mulig å se og bytte vakter via egen app, utnytte videoportalen for å drive kursing og opplæring, dele erfaringer i team og i faggrupper på tvers av organisasjonen, samt delta på direktesendte digitale allmøter. Med Office 365 K1 får IT-avdelingen også verktøyene de trenger for å håndtere alle ansattes digitale identitet med funksjoner som tilfredsstiller komplekse krav til sikkerhet.

 

o365-k1-update-news

Direktesendte digitale allmøter gjør det enkelt å spre et budskap til alle ansatte.

Oppdateringene vil bli tilgjengeliggjort for både nye og eksisterende kunder av Office 365 K1 i løpet av de nørmeste ukene. Besøk gjerne Microsofts nettsider for æ løre mer: Office 365 Enterprise K1 

 

 

 

 

office365-k1-updates

Se også denne videoen for en gjennomgang av de nyeste funksjonene i Office 355 K1 samt hvordan man raskt kommer i gang.

 

 


Comments (0)

Skip to main content