MPN Brief 26 April: ISV (Programvarehus), Microsoft University og MsInspire (WPC)


Takk til de som hadde anledning til å være med i gårsdagens partnerbrief.

Vi hadde følgende tema på agenda som ble presentert av Anette Holtedahl (Partner Business Evangelist); Hvordan endrer Microsoft verden sammen med programvarehus?, og hva betyr dette for systemintegratorer og andre partnere?

Det å bygge sin egen IP og ha sine egne produkter blir mer viktig og mer relevant. Nå som vi er inne i den teknologiske revolusjon, må selskaper beskytte seg sin egen forretningsmodell og tenke på nye måter. Selskaper som utvikler sin egen programvare har muligheten til å bygge en sterk «vollgrav» rundt sin egen forretning, fordi man får et helt annet forhold til sine kunder enn hvis man for eksempel bare selger tjenester eller reseller andres produkter.

Hør på opptaket av webinaret og få mer informasjon til hvordan Microsoft Norge jobber med å hjelpe programvarehus til å bygge på vår cloud Azure og hvordan vi jobber for å ta disse løsningene ut i verden. Vi går også gjennom hvordan vi jobber med systemintegratorer og andre partnere som ønsker å komme i gang med å bygge sin egen software i den intelligente Azure clouden.

I webinaret presenterne også Karoline Moan (MSU Lead) nyheter ift Microsoft University. Avslutningshvis ble det presentert oppdateringer rundt Microsoft Inspire som er nå i underkant av 3 måneder til, i Washington D.C 9 - 13 Juli.

Nyttige linker fra presentasjonen: 

  • Som ISV - hvorfor jobbe med Microsoft? og veien til skyen : https://aka.ms/VeienTilSkyen
  • Finn den rette appen for din bedrigts behov: WWW.appsource.com
  • Skal du rekrutere i 2017? Microsoft University har de talentene som er trent og sertifisert i Microsoft Technologi. Ta kontakt med Karoline Moan på a-kamoan@microsoft.com eller tlf: 975 04 593 innen 10 Mai 2017.
  • Microsoft Inspire (WPC) 9 - 13 Juli. Meld dere på innen 1 Mai for en pris på USD 1,995 på 'All Acces Pass'. Prisen går opp USD 300 og vil øke ytterligere frem til Juli. For mer informasjon og påmelding, se her.                   MsInspire celebration blog.
  • Følg med før og under partnerkonferansen for oppdateringer via: Twitter, LinkedIn og Yammer.
  • MPN Frokost seminar 3 Mai på Lysaker Torg 45. Påmelding her.
  • Frist for nominering til Microsoft Norge's Partnerpriser er 2 Juni. Du finner informasjon på hvordan søke her.

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt via a-madeg@microsoft.com

Mvh,

Maureen Loum Ødegård (MPN Program Lead)


Comments (0)

Skip to main content