MPN Partner Brief 26 April kl 09-10


partner-marketing-1920x300

26 April kl 09-10 er det duket for denne månedens partner brief med hovedtema rundt ISV (Programvarehus).

 

Hvordan endrer Microsoft verden sammen med programvarehus?, og hva betyr dette for systemintegratorer og andre partnere?

Det å bygge sin egen IP og ha sine egne produkter blir mer viktig og mer relevant. Nå som vi er inne i den teknologiske revolusjon, må selskaper beskytte seg sin egen forretningsmodell og tenke på nye måter. Selskaper som utvikler sin egen programvare har muligheten til å bygge en sterk «vollgrav» rundt sin egen forretning, fordi man får et helt annet forhold til sine kunder enn hvis man for eksempel bare selger tjenester eller reseller andres produkter.

Bli med på MPN brief 26 April Kl 09-10 og hør hvordan Microsoft Norge jobber med å hjelpe programvarehus å bygge på vår cloud Azure og hvordan vi jobber for å ta disse løsningene ut i verden. Vi går også gjennom hvordan vi jobber med systemintegratorer og andre partnere som ønsker å komme i gang med å bygge sin egen software i den intelligente Azure clouden.

Agenda:

Presentasjon av tema (Anette Holtedahl)

Hvordan jobber Microsoft Norge med selskaper som utvikler egen software? (ISV - Independent Software Vendor)

Hva slags trender ser vi i markedet som er viktig å ta stilling til som partner?

Hvordan endrer rollene til systemintegratorer og andre partnere seg i takt med økende bruk av public cloud tjenester?

Spørsmål og svar

 

Vi vil også ta en oppdatering rundt Microsoft University og Microsoft Inspire (WPC), Microsoft og IT bransjens største partnerkonferanse 9-13 Juli i Washington D.C.

Bli med i møtet via denne linken: Join Skype Meeting

Velkommen!


Comments (0)

Skip to main content