Nye Windows 10 Oppgraderingsfordeler for Windows Cloud – abonnenter på CSP


Vi er glade for å annonsere at kunder med Windows-abonnement gjennom Cloud Solution Provider (CSP)-programmet nå kan oppgradere PC-er som kjører Windows 7 og Windows 8.1 til Windows 10 uten ekstra kostnad.

 

Dette betyr at kunder som abonnerer på Windows 10 Enterprise E3 og E5, samt Secure Productive Enterprise E3 og E5, nå kan oppgradere PC-er som kjører Windows 7 og Windows 8.1 – uten å måtte kjøpe oppgraderingslisenser i tillegg.

 

Dette er en viktig fordel som legges til Windows cloud-abonnementet i CSP. Det blir nå mulig å utnytte fordelene som gir like god sikkerhet som store bedrifter, administrert av en pålitelig partner, også for kunder som ikke har kjøpt en nye Windows 10-enhet, eller som gikk glipp av kampanjen for gratis oppgradering til Windows 10. Og det bare for prisen av en kaffe eller bolle.

 

For å dra nytte av denne nye oppgraderingsfordelen, kan administratorer for kunder med sky-abonnement logge inn i Office 365 Admin center via http://portal.office.com med Azure Active Directory-innloggingsinformasjonen og se mulighetene for å starte oppgraderingen på enheten de bruker for øyeblikket, dele nedlastingslinken med andre i organisasjonen og opprette installasjonsmedier eller søke etter feil i installasjonen.

Windows 10-oppgraderingslisensene som er utstedt som en del av denne prosessen er evigvarende og tilknyttet PC-en. Det betyr at lisensen ikke går ut på dato eller trekkes tilbake dersom kunden velger å avslutte Windows Cloud-abonnementet i CSP-programmet.

 

De nye Windows 10 oppgraderingsfordelene kan styres av administratorer i Office 365 Admin center.

De nye oppgraderingsfordelene rulles ut allerede nå, og administratorer med Windows-abonnement i CSP vil allerede nå kunne se oppdateringsmulighetene og linker i Office 365-administrasjonssenteret.

Vi håper de nye Windows 10-oppgraderingsfordelene vil kunne hjelpe bedrifter av alle størrelser – inkludert de som fortsatt har PC-er som kjører Windows 7 og Windows 8.1 – slik at de kan arbeide med en pålitelig partner for å oppgradere til sikkerhet av ypperste klasse, og administrasjon med fleksibel prising tilpasset små bedrifter, fra bare kr 57 i måneden.

Microsoft-partnere kan lære mer om Windows Cloud-abonnement i CSP gjennom følgende ressurser:


Comments (0)

Skip to main content