Endelig i Norge, Surface Book er her!


surfacebook-front

 

 

 

 

 

 

Surface Book

Surface Book er utrolig kraftig og omhyggelig skapt – en revolusjon innen design av bærbar PC.

Med den fulle kraften til en høytytende bærbar PC samt allsidigheten til et nettbrett, gir Surface Book deg alt du trenger for å jobbe med profesjonell programvare, hvor som helst.

 

Den ultimate bærbare Pcen. Nå kraftigere enn noen gang.

Den ultimate bærbare PCen ble akkurat enda kraftigere. Det nyeste medlemmet i Surface Book-familien kjører all den profesjonelle programvaren du trenger for teknikk, design og alt i mellom.
Intel Core-prosessoren har en valgfri NVIDIA GeForce GPU, som gir grafikk uten sidestykke. Den kommer med opptil 16GB RAM slik at du har nok arbeidsminne også til de tyngste oppgavene og opptil 1 TB lagring kan du få med deg all din data på farten. Surface Book har blitt nøye utformet for å være en kraftig bærbar PC som er slang nok til at du kan ta den med hvor som helst uten å miste ytelse. Med opptil 16 timers batterilevetid holder Surface Book deg gående hele dagen, hver dag, så du kan ta med deg jobben hvor du vil. Den er bygget med et lett magnesiumchassis og en innovativ Dynamic Fulcrum Hinge som holder den stabil.

 

sbook

 

 

 

 

 

 

 

Kjører Office og Windows perfekt

Surface Book er konstruert for profesjonell programvare og takler ytelses-intensiv programvare, slik som SOLIDWORKS 3D CAD, AutoCAD Revit og Adobe Premiere Pro. Med kraft til å kjøre denne programvaren hvor som helst, når som helst, er du ikke lenger avhengig av å være ved skrivebordet ditt. Surface er utformet for å brukes med profesjonell programvare på farten, og bruker også den nyeste versjonenen av Windows 10 som alltid har oppdaterte sikkerhetsfunksjoner for å beskytte mot virus og skadelig programvare.

 

surfacebook-elephant-image

 

 

 

 

 

 

 

Avtagbar skjerm med hybrid-løsning

Den avtagbare 13,5-tommers PixelSense-skjermen er optimalisert for penn og berøring med imponerende oppløsning. Ta av skjermen for å gjøre om Surface Book til en tynn og lett PC som kan kjøre profesjonell programvare. Skjermen fungerer perfekt med pekepenn og touch, og Surface-pennen har 1024 nivåer med trykkfølsomhet og et viskelær på den andre enden, så håndskrevne notater på skjermen din er akkurat som penn og papir.

Surface Book benytter Muscle Wire® til å holde skjermen fast på plass og samtidig gjøre det mulig å løsne den med et enkelt tastetrykk.

 

Ta gjerne en titt på de tekniske spesifikasjonene for utfyllende informasjon.


Comments (0)

Skip to main content