Managed Services Provider Hub i MPN


win13_frederico_03Den nye Managed Services Provider (MSP) hub er et 'one-stop shop' for partnere som ser etter hjelpemidler, i ønske om vekt og utvikling som et service drift.

MSP Hub tilbyr et detaljert utviklingsplan for bedrifter for å kunne ha et effektivt samarbeid med Microsoft, gjennom MPN baserte sky modeller som fungerer best for dem. Et quick-start guide. er også inkludert via MSP som gir et informativt springbrett i å komme i gang. Disse resurser definerer mulighetene som foreligger i det å være en MSP og tilbyr et steg for steg guide i hvordan partnere kan utvikle sine egne bedrifter. Det gir også informasjon på hvordan en Cloud Solution Provider (CSP) program kan være det  grunnleggende i et verdifullt partner til kunde forhold.

Les mer om hvordan du kan få mest ut av MSP gjennom dette bloginnlegget.

Bli gjerne med i neste MPN 101 (US) Call 22 Mars for å høre litt mer om MSP og CSP via denne linken. Meld deg på via CSP Monthly Paryner Call for kommende CSP webinarer.


Comments (0)

Skip to main content