Månedlig oppsummering for Microsoft Partner Network Norge – Februar 2017


28 dager i Februar gikk fort over og vi gjør oss klare for neste fremskritt i nyheter og aktuelle temaer å holde øye med i Mars og kommende måneder. Her er en oppsummering av aktuelle nyheter som har vært delt i våre sosialle medier i Februar, samt nyttige tips. Hold deg oppdatert med å følge MPN via Facebook, Yammer, Youtube og abonner på dette nyhetsbrevet.

 

 

congratulations

Gratulerer til  #Innit AS, #Garnes Data AS, #Candidator, #Kjedehuset og #Squalio (Small & Midmarket Cloud Solutions), #Firstpoint og #Intility (Cloud Platform) som nylig har oppnådd gullstatus på Microsoft Cloud Competencies.

Partnerne beviser med dette at de er sentrale aktører for å drive den digitale transformasjonen sammen med Microsoft. Vi gleder oss over utviklingen hos disse partnerne, og ser frem til det videre samarbeidet!

 

 

Microsoft Inspire 9-13 Juli 2017:

microsoft-inspire-2017Capitol Building in the summer

 

 

 

 

 

 

Ikke gå glipp av muligheten til å bli med på Microsoft og IT bransjens største partnerarrangement.

Microsoft Inspire byr på et bredt spekter av opplevelser, alt fra strukturerte nettverksbygging til hundrevis av økter og uformelle kveldsarrangementer. Diskuter og bygg nettverk med partnere og Microsoft ansatte fra 140 land. I år satser vi på å få med over 100 Norske partnere, bli med i tellingen. Bli inspirert av andre partnere og vinnerne av årets partnerpriser, få bedre innsikt i strategiske veivalg og videre retning fra Microsoft, se løsninger som utstråler innovasjon og muligheter. Se hvorfor du burde delta på Microsoft Inspire 2017 her

Meld deg på i dag og benytt deg av muligheten for hotell plass på ‘The Phoenix Park Hotel’ og en påmeldings pris på USD1,995 ('All Access Event pass'). Enkel persons påmelding her. Husk at det også finnes gruppe rabatter for påmelding av 4-10 personer av gangen. Påmelding for grupper her.

 

Microsoft Norge Partnerpriser - 2017

Vi nærmer oss med så stor stormskritt til årets partnerkonferanse hvor utdeling av partnerprisene er også på agendaen. Microsoft Norge kårer hvert år de beste partnerne innenfor våre viktigste satsningsområder. Partnerne velges ut fra et sett med gitte kriterier, som varierer litt i forhold til de ulike prisene, dog er rammeverket det samme.

Utvelgelsen foretas av en intern jury ledet av en fagleder/forretningsleder innenfor det aktuelle området. I tillegg til kategoriprisene, deles det ut en overordnet ”Årets Partner” pris. For 2017 prisene har vi gjort følgende endringer:partnerpriser-2017

 

 • Gruppert prisene slik at disse bedre samsvarer med Microsoft ambisjoner og fokusområder.
 • For å fremheve viktigheten av digital transformasjon har vi lagt til prisen kalt «Digital Transformasjon».
 • Hver av prisene har ulik vekting som går i utregning av «Årets Partner» pris.

 

Vedlagt presentasjon - partnerpriser-2017, viser oversikt over partnerpriser og deres kriterier. Microsoft identifiserer hvilke partnere som kvalifiserer til å bli nominert til årets partner, basert på kriteriene på side 2, og underkriterier for hver kategori listet på hver pris oversikt.  Nominasjonsprosessen skjer med innspill fra alle relevante personer i Microsoft Norge, inkl. produktsjefer, salgsledere og kundesegmentseiere, i tillegg til ledergruppen i Microsoft Norge. Med jevne mellomrom kan partneransvarlig ha en gjennomgang med sin partner, i forhold til status på prisene. En jury vil i Juni 2017 gå gjennom alle nominasjoner, se på oppfylte kriterier, og innstille en vinner + to finalister i hver kategori. Prisen knyttet til årets partner følger et eget prosess. Utdelingen finner sted på Norsk aften på Microsoft Inspire i Washington, D.C 10 Juli 2017. Microsoft Norge vil informere om årets vinnere og finalister på sosiale medier og nyhetsbrev.

 

søknadsprosessen gir dere to muligheter for å nominere til en/flere partnerpriser.

1.  Videosøknad: Lag en video.

2.  Fylle ut søknadskjema som dere finner vedlagt.

Det er viktig at dere tilpasser søknaden slik at dette passer med vedlagte presentasjon med begrunnelser for hver enkelt pris. Husk også datapunkter/fakta per pris.  NB! Det er ikke nødvendig å søke på årets partner pris da dette følger en annen prosess.  Frist for innsending av søknad/video sendes til meg innen Fredag 2. Juni. Fristen er absolutt, og bidrag etter denne fristen vil ikke tas i betraktning.

 

Webinarer, kurs og events:

Microsoft Norge har samlet alt av kurs og events på ett sted. Her finner du knallgode kurstilbud, webinarer og mye annet. Sjekk ut 'hva skjer' siden for en fullstendig oversikt og finn ut hva som skjer!»

 • Torsdag 2 Mars: Microsoft Webinar  - Secuity is job Zero
 • Onsdag 8. Mars: Nordic Webinar Program - Deliver apps and desktops in the cloud
 • Onsdag 8. Mars: FastTrack for EMS 2017 Partners ( Kl: 08-09:00 eller Kl: 17-18:oo)
 • Torsdag 9. Mars: Drumbeat Grow workshop
 • Hold deg oppdatert på mulighetsrommet med CSP-programmet! Utover våren arrangeres en rekke webinarer som du kan melde deg på.
 • Fikk du ikke med deg Partner Brief 8 Februar?!. Du finner opptaker her. Les mer om Azure Marketplace her.
 • Fikk du ikke med deg Webinaret "Nyheter i Office 365 - Februar"? Du finner opptaket her. Bli med på "Nyheter i Office 365 - Mars edition" 7 Mars Kl. 09:00.

 

Nyttige tips:

 

 • Microsoft StaffHub - en helt ny tjeneste i Office 365 tilgjengelig nå for alle brukere med Office 365 K1, E1, E3 eller E5. Les innlegget til Joakim Grepperud (Produkt sjef på O365). Fordyp deg i StaffHub på http://staffhub.ms. Vi har også laget en demo på 7 minutter som kan sees på https://youtu.be/Zb_L3Ufrw54. For en dypere gjennomgang så anbefales denne presentasjonen fra Ignite 2016.

 

Ny til MPN? Her er nyttige steg du kan ta for å komme i gang.

 • Se videoen på MPN 101 – ny partner orientering og lær om hvordan du kan få mest ut av ditt medlemsap i  MPN.
 • Quick Start Guide til MPN
 • Signature Cloud Support gir kvalifiserte sky-kompetansepartnere bedre teknisk støtte for Microsofts skyprodukter.
 • MSU er en unik mulighet for dere som Microsoft partnere å skaffe den rette kompetansen. Gjennom 8 spesialiseringer blir nyutdannede trent og sertifisert i Microsoft-teknologi. Du finner mer informasjon om MSU her.
 • Minner om endringer i møte påmelding til Microsoft Partner Brief. Vi har laget en ny landings side der du vil kunne få oversikt over kommende partner brief med agenda oversikt. Husk på å melde deg på slik at du får en påminner i din kalender.

Hold deg oppdatert ved å følge oss på; Facebook, Yammer, Youtube og abonner på MPN nyhetsbrev


Comments (0)

Skip to main content