Månedlig oppsummering for Microsoft Partner Network Norge – Januar 2017


Vi har satt i gang et månedlig blogg der vi vil sette sammen en oppsummering av saker som har vært aktuelle for måneden som har gått.

Kom gjerne med tilbakemeldinger/ønsker til innhold.

mpn-logo-purplehosting-day

Finn ut hva som er nytt for Microsoft partnere i Norge ved å holde deg oppdatert via våre media kanaler; Facebook, Yammer, Youtube og abonner på MPN nyhetsbrev. Abonner også på denne bloggen for å få med deg en oppsummering av aktuelle saker.

 

 

Top nyheter for Januar 2017:

Gratulerer til #Crayon, #Upheads og #Koneo (Small & Midmarket Cloud Solutions), #TietoCorporations, #EnableAS og #SopraSteria (Cloud Productivity), #Lumagate og #ATEA (Enterprise Mobility Management) og #CoreServices og #Doorway (Cloud Platform) som nylig har oppnådd gullstatus på Microsoft Cloud Competencies.

Partnerne beviser med dette at de er sentrale aktører for å drive den digitale transformasjonen sammen med Microsoft. Vi gleder oss over utviklingen hos disse partnerne, og ser frem til det videre samarbeidet!

 

Microsoft Inspire 9-13 Juli 2017

washington-dc-memorial-960-x-420wpc2017-logo

Registrering er live for Microsoft Inspire og det er Phoenix Park Hotel som er det første hotellet som er holdt av for Norge. Meld deg på i dag for mulighet for plass på dette hotellet. Påmelding her . Husk at det finnes gruppe rabatt for påmelding av 4-10 personer av gangen.

Følg med før og under partnerkonferansen via; Twitter, LinkedIn, Yammer.

 

Kommende webinarer og kurs.

 

Trend ideer for partnere i 2017.

 • Se mulighetene i Azure Market Place. Azure Marketplace er en webshop hvor du blant annet finner Open Source løsninger lett tilgjengelig.
 • FastTrack - Et onboarding program som tilbys kunder og partnere for å sikre suksess i prosjektet med støtte fra Microsoft. Det er tre elementer av aktivteter i FastTrack - Tech Talks, Workshops og oppfølging/statusmøter på telefon. Vi tilbyr nå FastTrack for alle Dynamics 365 prosjekt over 250 seter.
 • MOOC (Massively Open Online Courses) Du finner oversikt over kursene her – https://openedx.microsoft.com/
 • Office 365 Sales Star Program
 • Hvis du som partner behersker C# og .NET, kan du utvikle de mobile tjenestene dine med Xamarin og Microsoft Azure slik at det er enklere å betjene kundene. Les om hvordan komme i gang her.
 • Lurer du på hvordan et partnerskap med Microsoft kan bistå i vekst av din bedrift?! Les mer om dette her.
 • Har du som mål å vokse med nye kunder i 2017?! Les om tips til hvordan du som IT forhandler kan skaffe leads fra i 2017.
 • 5 Trend ideer til ISV'er i 2017

 

Ny til MPN? Her er nyttige steg du kan ta for å komme i gang.

 • Se videoen på MPN 101 - ny partner orientering og lær om hvordan du kan få mest ut av ditt medlemsap i  MPN.
 • Quick Start Guide til MPN
 • Signature Cloud Support gir kvalifiserte sky-kompetansepartnere bedre teknisk støtte for Microsofts skyprodukter.
 • MSU er en unik mulighet for dere som Microsoft partnere å skaffe den rette kompetansen. Gjennom 8 spesialiseringer blir nyutdannede trent og sertifisert i Microsoft-teknologi. Du finner mer informasjon om MSU her.
 • Minner om endringer i møte påmelding til Microsoft Partner Brief. Vi har laget en ny landings side der du vil kunne få oversikt over kommende partner brief med agenda oversikt. Husk på å melde deg på slik at du får en påminner i din kalender.

Hold deg oppdatert ved å følge oss på; Facebook, Yammer, Youtube og abonner på MPN nyhetsbrev


Comments (0)

Skip to main content